FF GROUP БЪЛГАРИЯ ОТКРИ ПЪРВИЯ NIKE NEW CONCEPT STORE В БЪЛГАРИЯ

Той е част от световната верига концептуални магазини на марката и е вдъхновен от идеята за смесване на изкуство, технологични постижения и спорт

0 коментара Сподели:

Разположен на 252 кв.м, магазинът отвори врати в търговски център Serdiкa Center и представлява истинско изживяване за феновете на марката. В него Nike предлага богат асортимент от спортни дрехи, обувки и аксесоари, с акцент върху дамските колекции. Продуктовата серия включва богат набор от най-новите модели обувки за бягане, облекло и екипи, разработени в съответствие с ангажимента на Nike за по-високи спортни постижения и по-ниско въздействие на производството върху околната среда. Магазинът стартира с кампания на най-новите модели Nike Lunar Flyknit, разработени по технологията Nike Flyknit – най-доброто постижение до момента на Nike по отношение на лекотата и здравината на спортните обувки. Моделите Lunar Flyknit предлагат на бегачите изключителна лекота, здравина и невероятна стабилност. Магията им се изразява в комбинацията на много здрава и ултра-лека Nike Flyknit горна част и супер меко и гъвкаво Nike Lunarlon ходило.

Nike Store, Nike, Serdika Center

 

Новата концепция магазини се реализира в целия свят. През последните няколко години Nike пусна подобни проекти в девет града в САЩ, Лондон, Стокхолм, Москва, Букурещ, Атина и други градове по света. Реконструкцията на магазините Nike в цял свят е инспирирана от идеята за смесване на изкуство, технологични постижения и спорт. Nike се вдъхновява не само от спортистите, но и от потребителите, които следят модните тенденции и се интересуват от дизайн, иновации и спортни постижения.

Nike Store, Nike, Serdika Center

Ето защо новата концепция магазини се фокусира основно върху представянето на отделни продуктови категории, предлага артикули, изработени по последните спортни технологии, с инвестиции в екологично производство. Основната цел на новата концепция магазини е да усъвършенства функционалната система при актуализирането и представянето на колекциите на марката и да подобрява комуникацията с клиентите. Тази нова концепция говори на езика на спорта чрез комбиниране на наследството на марката с най-новите идеи в спортното производство. За да се постигне това, Nike инвестира изцяло в нови еко материали при оформлението на магазините си – дърво, метал, нов начин на осветление, брандиране с рекламни графики и принтове.

Nike Store, Nike, Serdika Center

Официалното откриване на новия Nike Only Store се състоя на 28 март 2014 г. в Serdika Center Sofia със специалното участие на световната шампионка по бийтбокс Адриана Николова – Печенката и брейкърите от Макоса Ностра.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *