Научаваме се да живеем устойчиво на Sustainable Living Expo

От 24 до 26 февруари посетителите на Serdika Center ще могат да се запознаят с устойчиви решения за градския живот

0 коментара Сподели:

Да живеем с мисъл за природата и всеки ден да правим малки стъпки в нейна полза –

това е истинското значение на устойчивия начин на живот в контекста на градската среда.

Между 24 и 26 февруари в Сердика Център ще се проведе изложението „Решения за устойчив начин на живот“, което ще ни срещне с различни изложители, вещи в устойчивите решения за дома и ежедневието. Те ще са на линия трите дни от 12 до 20 часа, за да отговорят на всичките ни въпроси!

Ако търсиш идеи за подновяване на интериора, чаровниците от „Студио Дизайница“ ще представят част от своите продукти за дома, отличаващи се с нисък въглероден отпечатък. А ако търсиш пространство, което да те зареди с вдъхновение, то OURHOOD Home ще бъде там, за да представи своята визия за креативно пространство. Шоурум за мебели и аксесоари, място за срещи, събития и фотосесии – каквото и да ти хрумне, ще можеш да черпиш идеи като от извор.

А ако искаш да направиш дома си истински артистичен, сякаш светлината рисува по повърхностите,

отдели време да разгледаш поетичните творения от керамика на Pottery & Poetry – едни от любимите ни български творци. За уюта на пространствата около нас черпим вдъхновение от специално курираните vintage находки и посуда за дома на марката „Epoque“ и уханните свещи на LoftArt, изцяло изработени от натурални материали.

В Сердика Център ще те очаква още и прекрасната колекция от фини и семпли кърпи и одеала на брандовете Shulka и Estrella marina, изработени изцяло от висококачествени материали. Именно същите ценности са водещи и за марката Bebeshore, които създават дрехи за бебета и деца от естествени материи като органичен памук, лен и вълна. Ако пък търсиш нещо за себе си, не пропускай красивите бижута на Greek Philosophy, изработени изцяло от естествени камъни и материали.

Натуралната козметика е едно от нези неща, на които благодарим ден и нощ.

Amate naturals ще представи своите натурални продукти, направени изцяло от сурови и пречистени съставки. За добрата грижа за тялото ще се погрижат и от Mazillo – българската марка за натурални продукти за кожата, вдъхновени от природата и подкрепени от науката. Pastic Free Life пък са истински пример за това как да създаваме качествени и устойчиви продукти, които са без пластмаса, тестове върху животни и съставки от животински произход.

Ако пък по време на събитието ожаднеш ли огладнеш, от Сердика Център са се погрижили да ни държат сити с натуралните био продукти на Zero Wave и любимото малиново вино на Trastena. Освен на себе си доставяме удоволствие и на косматите приятели у дома, избирайки от продуктите на DOGALICIOUS – ръчно приготвени дехидратирани и печени лакомства за кучета.

За повече подробности и информация следим събитието на Сердика Център във Facebook.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *