10-ТЕ ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА PIN-UP МОМИЧЕТАТА

За житейската философия на една жена, която ги разбира тия работи

0 коментара Сподели:

Щеше ли светът да бъде едно по-хубаво място, ако всяко момиче приличаше поне малко на pin-up модел? Нямам предвид само секси извивките. Говоря и за сарказма, жартиерите и мартинито с маслинка за закуска. В double trouble ли ще се превърне жената или просто в реалност на мъжките мечти? Отговора на въпроса оставяме на вас, но преди това решихме да предоставим на вниманието ви the ultimate guide към pin-up-ството. Защото тези момичета определено знаят как се правят нещата! Гледайте и се учете!   

НИКОГА НЕ СЕ КЪПИ САМА


Хубаво е да се мисли прагматично! Нали трябва да има кой да ни се притече на помощ, щом изпуснем сапуна. А когато дойде моментът за изтъркването на гърба, винаги е по-лесно и приятно, ако някой го направи вместо теб. Затова споделеният душ е нещо задължително!

ПРАВИЛАТА СА СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА СЕ НАРУШАВАТ


Лошите момичета имат едно основно правило: „Не спазвай правилата!“ В противен случай пропускаш забавлението! Секс в колата или пък купон на покрива на блока – вече всичко е позволено.

БЪДИ СЕКСИ


Сутрин, обед и вечер. Бъди съблазнителна и не забравяй, че няма нищо по-изкусително от жена в мъжка риза. Разбира се, абсолютно задължително е под нея да няма бельо.

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО ИМАШ НУЖДА Е ЛЮБОВ И НОВИ ОБУВКИ


Сигурно и мъжете ще си признаят скоро, че уравнението жена + обувки =  run the world е абсолютно вярно. Затова трябва да си купим правилните обувки и светът ще лежи в токчетата ни.

ИСТИНСКИТЕ ЖЕНИ ИМАТ ИЗВИВКИ


Едно умно pin-up момиче е казало, че „Жена без извивки, е като дънки без джобове. Просто не знаеш, къде да си сложиш ръцете“. Логиката на календарните момичета, че истинските жени са пищни, не се отнася само до тях, но и до господата, защото „Един истински мъж, трябва да обича жени с извивки!“. Явно ще се наложи да се жертваме. От утре ще се яде допълнителна доза шоколад.

БЪДИ ЛОШО МОМИЧЕ ДОКРАЙ


Pin-up момичетата смятат, че добрите жени отиват в рая, а лошите, къде си пожелаят. И ни съветват, ако правим нещо нередно, да го правим наистина докрай, защото наказанието винаги е едно и също.

КОД ЧЕРВЕНО


„Джентълмените може и да предпочитат блондинки, но само един истински мъж може да се справи с пламенността на червенокосите.“ Естествено, след това изречение всяка жена ще иска да има червена коса.

МОНОКИНИ? О, ДА!


На плаж се отива с бански. Привечер горнището се маха. А когато решите да си тръгвате от плажа, банският трябва отдавна да е бил съблечен. Това е правилото, което всяко pin-up момиче трябва да спазва.

ИГРАЙ


Колкото повече игри, толкова повече веселба! Дали ще изберете да играете на бой с възглавници или на гол покер, е без значение. Важното е, че за загубилия винаги има последствия, а те обикновено са пряко свързани с удоволствието на победителя.   

УРОК ЗА МЪЖЕ?!


„Всички мъже са диви животни, но някои могат и да бъдат опитомени.“ Коментарът е излишен.
 
Виж и кои са десетте най-големи женски лъжи.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *