Твоята първа работа има значение

Виж как съчетаването на мечтаната работа с време за учене и растеж в кариерата вече е мисия възможна

0 коментара Сподели:

Отлично знаем тръпката от усещането да започнеш първата си работа. Често в главата на всички ни е стояла дилемата какво да бъде, дали да е нещо „за малко“ или „случайно“, докато завършим висшето си образование, или да е отдавна мечтано място, в което със сигурност знаем, че имаме бъдеще и вариант за растеж. Знаем, че и родителите, а и самите младежи постоянно се питат дали първата работа няма да попречи на учебните им цели и т.н.

Истината е, че всичко желано е абсолютно възможно с подходящия работодател и точната компания,

която е абсолютно отворена за 18- или 19-годишния ти потенциал, за неизчерпаемата ти енергия и желание да учиш и най-вече напълно се съобразява с натоварения ти младежки график.

Наблюдаваме, че реално малко хора са запознати с алтернативата, която BPO индустрията (която е с едни от най-бързите темпове на ръст у нас) предлага за първа работа на младите хора. В нея те могат да практикуват изучаваните от тях езици, както и да развиват професионални умения. На родна територия цялата богата палитра от тези възможности можеш да намериш в TELUS International Europe.

За компанията сме ти разказвали неведнъж, защото тя е с утвърдени световни стандарти и е една от най-бързо развиващите се у нас.

Тук ще ти предложат гъвкаво работно време, редица социални придобивки, страхотен офис със стаи за релакс и игри, позитивни колеги и обстановка. Допълнителното здравно осигуряване, месечният или годишен бонус, картата за спорт, ваучерите за храна и транспорт, безплатните обучения и курсове, партитата и тиймбилдингите са само още малка част от нещата, които те очакват тук. Всички тези предпоставки ще ти помогнат да се отпуснеш и да покажеш максимума от потенциала си в твоята първа мечтана работа.

Гъвкавото работно време пък ти дава възможност да придвижваш и останалите си важни дела, които ще се съчетаят отлично с възможността да навлезеш в професия, която ти предлага възможност за личностно и професионално израстване.

Като част от кампанията, TELUS International предвижда и образователни сесии за младежи, насочени към подготовката им за първата работа, и процеса на подбор и важността на трудовия договор.

От компанията ще ти помогнат да опознаеш процеса по встъпване в дадена длъжност и ще ти разяснят чисто документално колко е важно да следваш както личните си интереси, така и утвърдените норми при уреждане на трудовите правоотношения с новия ти бъдещ работодател. От нашия опит знаем колко много приятели в TELUS в момента успешно съчетават работата и следването си и са доволни от условията, които мястото предоставя.

С две ръце те съветваме да бъдеш отговорен към твоето си лично бъдеще и да потърсиш най-доброто възможно първо място за теб, за да стартираш кариерното си развитие. Вече сме ти показвали впечатляващите им офис локации, а за всичко останало те съветваме да опиташ на място. Първата ти работа може да бъде истинско удоволствие, така че не се колебай, а вземи успеха в собствените си ръце. Стискаме палци!

Научи повече тук за възможностите за първа работа

За още вдъхновения за развитие – виж TEDX стана на 10 или историите, които промениха света.

Може да помислиш и за времето след работа с нашите 5 събития за след работно време.

Визуалната наслада за очите пък те чака в инстаграма ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *