Мъжката версия на „Сексът и градът”

Ако главните герои бяха мъже

0 коментара Сподели:

Това е сериалът, който позволи на много мъже да надникнат в света на жените и да видят живота и секса от перспективата на нежния пол.

И се оказа, че нежният пол май изобщо не е толкова нежен, колкото палав.

Сериалът ни показа, че жените обичат секса не по-малко от мъжете. В някои случаи дори повече. Включително и случайния секс. За тези, които не са разбрали, все още не е късно. Но как би изглеждала мъжката версия на женската класика? Нека видим един пример, просто за забавление!

МЯСТОТО
Действието в този сериал може да се развива в четири града на два континента. Ню Йорк си остава, а към него прибавяме Лос Анджелис, Париж и Лондон. Главните герои не са приятели, а всеки от тях си има по един град като сцена, където да се подвизава. Всеки е забит в своя собствен микрокосмос. Всеки епизод показва деня на всеки от героите, като фокусът е най-вече върху техните интимни отношения с жените.

Виж повече: Гласувай за любимите си филми и сериали и спечели нов телевизор

МУЗИКАТА
Саундтракът е различен за всеки град. Парчетата отразяват характера на всяко едно от четирите места, героите в тях и стиловете им. Има блус, джаз, класически рок, хип-хоп и какво ли още не. Истинска какофония, която обаче създава неповторима атмосфера.

ГЕРОИТЕ

Образите напомнят за главните мъжки персонажи от други сериали и представляват един своеобразен дрийм тим от свалячи.

По този начин в един сериал можем имаме двойници на Ханк Мууди от „Секс до дупка”, Вини Чейс от „Антураж”, Чарли Харпър от „Двама мъже и половина” и Дон Дрейпър от „Момчетата от Медисън Авеню”.

КАРЛ – писател, който живее в Париж. Успокоява измъчената си душа с различни видове алкохол, като уискито е на преден план. За него виното е нещо скучно и тривиално. От време на време разнообразява и с някой по-лек наркотик. Проблемът му с пиенето е нещото, което привлича повечето жени към него. Те се опитват да го избавят от порока му, но без успех. Страстта на Карл, освен уискито и жените, е изследването на потайностите на Париж, от което черпи вдъхновение за своите литературни произведения.  
 
САМЮЪЛ – театрален актьор от Лондон, който често пъти едва свързва двата края. Той произхожда от богата фамилия, но е отлъчен, когато отказва да следва медицина и да наследи баща си в този бранш. Актьорството е неговото истинско призвание. Липсата на достатъчно контакт с родителите в детството му оставя емоционална празнина в него, което го прави недоверчив и следователно – неспособен на дългосрочно обвързване. Има слабост към хазарта, което му осигурява редовни срещи с несговорчиви английски букмейкъри.

МАРК – музикант от Лос Анджелис. Мечтата му е да има своя собствена блус банда, с която да стигне до върха. Обича да обикаля магазини за китари и да пробва най-различни модели, които все още не може да си позволи. Иска един ден да притежава най-голямата колекция в света. Прекарва дните си в свирене по паркове и площади в града, от което припечелва по-малката част от доходите си. Изкарва повече пари от свирене по барове, където и забърсва слушателките си.  

ЧАРЛИ – рекламист от Ню Йорк. Има собствена рекламна агенция. Той е най-големият женкар сред женкарите.

Отвързаното куче в сериала.

Прекарва времето си предимно в работа и секс за една нощ. Междувременно посещава стриптийз клубове, а през уикендите практикува екстремни спортове. Понякога се впуска в малко по-дългосрочни връзки, които са от неангажиращ характер, но катапултира веднага щом усети, че нещата стават сериозни.

Всичко това е просто една интерпретация на един от многото възможни варианти. Един ден можем и да станем свидетели на подобен проект. Кой знае? Необходимо е само на някой в Холивуд да му хрумне идеята, че има още пари, които могат да се изстискат от точно тази определена крава. Остава да чакаме.

А на какво ни научи "Сексът и градът" според Ванеса Виденова?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *