And Just Like That официално започна!

!Spoiler Alert! Чакахме го, жадувахме го и ето че на 9 декември хитовият сериал се излъчи по HBO Max. Нямаме търпение да разкажем първи впечатления

0 коментара Сподели:

Цели два епизода снощи (на 9 декември) сграбчиха жадните ни за „Сексът и градът“ души и честно казано – успяха да ни изненадат, втрещят и дори натъжат.

Истината е, че дългоочакваното и жадувано продължение на хитовия сериал с главни герои Кари Брадшоу, Саманта Джоунс, Шарлот Йорк и Миранда Хобс беше наш верен спътник през годините и точно както се променяхме и ние – променяше се и той.

С възходи и падения, приятелство и кавги, срещнати и изгубени любови. Е, когато беше обявено, че любимите ни персонажи (без вечната Саманта) се събират за продължението And Just Like That с официална премиера през 2021 г., усещането ни беше, че ще се видим със стар приятел, за който много ни е домъчняло. Искахме да разберем как ще изглежда след толкова години, как ще се държи и докъде е стигнал по пътя на  живота. Визията видяхме още в трейлъра, забелязахме и новите персонажи, които ще ни забавляват в продължението, поплакахме за Станфорд Блач, защото през септември на 57-годишна възраст почина актьорът Уили Гарсън, който се превъплъти в легендарния Стани, и нямахме търпение да разберем какво следва. Е, последва – неочакваното.

В първите два епизода освен познатите улици на Ню Йорк, красивите дрехи, зрелостта на Кари и останалите забелязахме едно – че създателите са решили да изненадват и не се страхуват да рискуват.

За всички критици – които си мислеха, че супата ще е просто претоплена, но същата – ще кажем, че май са сгрешили. Не знаем дали ще е честно да издадем голямата новина, но все пак се извиняваме на всички, които още не са го гледали –  г-н Биг – сродната душа на Кари, човекът, за чиято любов тя се бореше през всички сезони, получава сърдечен удар на пода в банята им и умира в ръцете на любимата си. „И точно така, Биг умря“, казва тя. И точно така, това шоу пое огромен риск и неочакван творчески замах, тръгвайки по линия, която обещава нищо вече да не е същото.

За всички, които си мислеха, че ще гледат Кари и г-н Биг щастливи заедно в зрелостта си, новината е лоша, но за всички, които искат дълбочина, искат да видят как оттук нататък се преодоляват наистина мъчителни и трудни моменти и какво за бога ще се случи сега – стартовите епизоди дават огромна заявка. В първото издание виждаме и новите персонажи, които със сигурност ще заемат ключови роли оттук нататък в поредицата.

Няколко сюжетни линии също привличат вниманието ни – въпреки приказния живот, който продължава да живее Шарлот на Парк авеню, е ясно, че тя и дъщеря ѝ Роуз просто не се разбират, Миранда преживява нови емоции, решила да продължи образованието си, а  Кари май ще се сблъска с някои добре познати и не особено любими герои от своето минало.

В епизодите естествено не липсват и коментари за знаменателната Саманта, но как трите приятелки обясняват отсъствието ѝ, ще ви оставим да разберете сами.

А ние очакваме да научим ще срещне ли Кари нова любов? Ще преодолее ли загубата? Какво прави Наташа там изобщо? И докъде ще стигне Миранда в своя нов път? Е, най-интересното май тепърва престои, а дотогава ви оставяме с думите на Брадшоу: „Казват, че нищо не е вечно. Мечтите се променят. Сезоните идват и си отиват, тенденциите също, но приятелството никога не излиза от мода“.

Градът без секса: как така няма да я има Саманта?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *