ЛЮБИМИТЕ НИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

Нямаш време за стандартни срещи и свалки? Тогава виж SmartApps как намират начин да се запознаваш с хора само през телефона си.

0 коментара Сподели:

Да търсиш нещо ново в сайтове и приложения за запознанства не е лошо, нито грешно. Ако си хипер зает и нямаш много свободно време, може да свалиш някое от тези приложения и да потърсиш забавления онлайн. И не, не се използват само от загубеняци и нещастници. Щом звезди като Cara Delevigne имат регистрации, защо ти да не откриеш нещо за една вечер (или за цял живот). Един съвет от нас – бъди оригинален. Свалките от Google не работят. По обясними причини сме скрили снимките и имената на потребителите.

TINDER

Тук нещата са точно като в бар – виждаш човека отсреща, преценяваш с жест наляво или надясно дали ти харесва, и когато и двете страни сте избрали зеленото сърчице, се отваря общ прозорец за чат, където трябва да използваш най-оригиналните си фрази. Най-вероятно няма да си единствения match, така че не започвай само със "Здравей".

OKCUPID

Една от водещите мрежи за запознанства е над 10 години в бранша и за това време успя да изгради име в сферата. Огромният плюс на OKCupid пред другите приложения е, че те предизвиква да отговаряш на въпроси, с които системата автоматично пресмята съвместимостта ти спрямо другите потребители и автоматично ги сортира. Въпросите са със затворени отговори, като може и да допринасяш с обяснения, ако смяташ, че има нужда. След това започват математически изчисления, които с годините са доказали, че са достатъчно точни, за да избегнеш неприятните хора.

GRINDR

В SmartApps смятаме, че ако двама души се обичат, няма нищо грешно, дори да са от един пол. И подкрепяме приложението Grindr, което е специализирана социалка за гей, би- и транссексуални. Самото приложение има сравнително тежък и остарял интерфейс, но функционалността му е достатъчно удобна – свързваш профила си от социална мрежа и обменяш снимки, интереси и съобщения, като обединява близо 10 милиона потребители от цял свят.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *