THE RUG GALLERY НА СОФИЯ ДИША

Ръчно изработените килими ще могат да бъдат разгледани тази неделя на ул. Оборище. Ние се надяваме на някой вълшебен...

0 коментара Сподели:

Приятелите ни от Rug Gallery – галерията за ръчно тъкани килими, която ти показахме като част от маршрута ни по ул. Оборище, се включват впрограмата на традиционния августовски фестивал за култура и изкуство София диша. Наред с многото рисунки, скулптури и инсталации тази неделя ще можеш да разгледаш за първи път някои от най-­филигранните килими, които са част от уникалната по рода си галерия.

Истинските произведения на изкуството ще красят една от сцените на, а темата този път е магията на музиката и танца. На фона на ръчно изработени по старовековни традиции килими‐уникати, създадени по дизайн на световно известни имена в килимарството, млади музиканти ще представят своите арт проекти на бохемската софийска улица .

https://www.goguide.bg/zavedenia/78-ULITsA-OBORIShtE

Под звуците на суинг, поп, рок и класическа музика всички присъстващи  ще могат да се докоснат до вълшебството на изтъканите от фина вълна, коприна и нишки коприва килими и да чуят любопитните истории, които те разказват. Ако си любопитен и искаш да разбереш повече за този древен занаят, сега е шансът ти, има какво да научиш.

Бъди там след 17ч., точният адрес е ул. Оборище 10!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *