ОНЛАЙН ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК

YouTube-блогър предлага на приятелката си онлайн след тримесечна подготовка

0 коментара Сподели:

Кой каза, че предложенията за брак трябва да са стандартни и скучни? Времето, когато беше актуално да паднеш на колене в ресторанта когато тя открие пръстен в чашата шампанско, отдавна мина. Напоследък става все по-популярно да запечатваш големия въпрос на видео и да го качваш в YouTube, след няколко месеца на планиране и възможно най-неочакваната стратегия.

брак, YouTube

Така направи и блогърът Craig в своя YouTube канал Wheezy Waiter, на който всяка седмица качва ново видео по актуална тема, която го вълнува. За клип номер 1000 Craig обаче е подготвил нещо много специално. Първоначално проверява дали всички камери в стаята работят, защото иска да хване всеки един момент от предстоящото събитие. Сядайки пред компютъра, блогърът започва да разглежда списъка с клипчета, които е качвал през последните три месеца, затаява дъх и вика приятелката си Chyna в стаята.

брак, YouTube

Уж съвсем случайно я пита дали не открива нещо странно, ако прочете първоначалните букви на всяко едно от видеата, и докато тя осъзнава, че образуващият се въпрос е отправен лично към нея, Craig пада на колене и я моли да се омъжи за него.

Дали Chyna казва „да“ можеш да видиш в клипчето отдолу:

 

А за това какво е значението на брака днес, можеш да прочетеш тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *