Кои са любимите ти Go Guide видеа

Трите най-гледани видеа в YouTube канала ни, с които привлякохме вниманието ти

0 коментара Сподели:

Януари е месец за равносметки и тази може би е най-любимата ни. Събрахме трите най-гледани видеа от YouTube канала си, за да видим какво ви интересува. Знаеш, че кино и вкусни неща за хапване са любимите ни теми, и по всичко личи, че са фаворити и на зрителите ни. Най-гледаните видеа в канала ни олицетворяват именно това.

Клиповете са направени с колегите от Night Shift, които се грижат за заснемането, монтажа и това водещите да се усмихват приветливо на всеки кадър!

Ако имаш идея за видео и/или фотопроект, но се нуждаеш от експертно мнение и изпълнение, за да се случи магията, обърни се към Night Shift. Не ти ги хвалим, защото са създатели на всичките ни видеа, а защото са студиото, с което всеки проект се случва леко – от идеята до изпълнението (тук е моментът да ти подшушнем, че даже могат да се погрижат за сценария, ако имаш нужда от едно рамо и там). Потърси ги и във Фейсбук на Night Shift Productions

Супер щастливи сме, че едно от трите е видеото с Мартина Апостолова, част от рубриката ни с любими хора, които разказват какви са фаворитите им за 2020.

Ето кои са клиповете, които те заинтересуваха:

Как да си направиш ябълков щрудел?

Малко преди Коледа ти представихме най-новата си рубрика, в която Роси от екипа ни се вихри в кухнята и ти показва как да забъркаш любимото й ястие за празничните дни. За да направим видеото още по-вълнуващо, зад кадър настанихме Крис Захариев. Освен в ролята на оператор и дегустатор на това ябълково изкушение той показа на Роси как може да си направи яко кулинарно видео само с един телефон. Сладко изкушение и познато лице си записваме като рецептата за успех.

 10 любими неща от 2020 с Мартина Апостолова

Вълнуващото второ място в класацията ни заема великолепната Мартина Апостолова, с която седнахме и извадихме най-хубавото от 2020. Тя определено влезе в нашата класация за любими неща от изминалата година, а след като видяхме колко земен човек е, със силно изразени предпочитания във всички аспекти на българската култура, ще я следим още по-отблизо. Ако имаш нужда от позитивизъм и някак си пропуснал видеото, силно те съветваме да поправиш грешката и да натиснеш Play.

 Защо всички обичат Никол Кидман?

Ами напълно очаквано в топ три влиза и видеото ни за Никол Кидман. Защото всички я обичат, разбира се.  Освен това,на тъмбнейл сме сложили нашия си чаровен Тео Чепилов и красивата актриса Елиза Токева. Двамата, освен че са компетентни в темата, са и големи почитатели на Никол Кидман. Разхождайки се из софийските градски градинки, двамата споделят интересни факти и любопитни случки от живота на желязната дама на Холивуд и безспорно ни карат да ги изгледаме до финала. Повод за видеото беше умопомрачителният сериал The Undoing, който завладя класациите на 2020 не в една категория. Е, ако се чудиш защо, гледай видеото!

Истински истории за нелегални партита по време на пандемията.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *