5 мита за CBD, които разбулваме

Предпразнично идваме с нова рубрика и мощен трясък, за да разчупим митовете, които се завъртат около това митично съединение

0 коментара Сподели:

С този текст ти представяме една нова рубрика в YouTube,

върху която мислим от доста време и сме много щастливи, че вече е факт. Ели превзема пространството пред обектива с увереност, и вместо да прави досадна класация, говори за най-интересните факти, които интересуват и нас и теб! Ако ни следиш, знаеш, че нас обикновено ни вълнуват важните неща – барове, ресторанти, партита, но не по-малко и културата, киното, музиката и всички начини, които ни карат да се чувстваме по-добре.

Отвътре навън, в душата, в кожата, в града си.

Във видеото ще видиш и продуктите на Canabigal, които неусетно станаха неразделна част от ежедневието ни – дори когато ни заболи гърлото или имаме мускулна треска. Запознаваме се с 5 разпространени мита, свързани с тази все още „мистична“ съставка, която до скоро си беше направо табу. Те са светкавично  оборени, а за целта виждаме и няколко различни продукта от марката Canabigal, които доказват железните ѝ твърдения. Необичайните продукти с вълшебни свойства ще те изненадат – 100% сме сигурни, че няма да се сетиш, че има и такива!

Ако искаш отново да видиш Ели, която разбива на пух и прах грешни популярни твърдения, дай един лайк на видеото в YouTube и остави коментар под него за какво искаш да си говорим следващия път.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *