ЖИВОТЪТ С НОВИТЕ КАМЕРИ GOPRO HERO4

От камера за китката до възможности за преосмисляне на екстремните ни моменти - как новата Hero4 преобръща представите за видео

0 коментара Сподели:

Миналата седмица GoPro представиха новия си модел Hero4. Отново, както в предишните серии, идва в три варианта – Black, Silver и White, в зависимост от цената и функциите, като така има за всеки по нещо – от начинаещи до професионалисти в екстремната фотография и видео.

“Черната” версия най-накрая идва с функция, която всички фенове на GoPro чакаха от Hero3 насам – 4К видео при 30 fps.

 

 

Това означава, че може да снима два пъти по-добре от Full HD, а slow-mo клиповете ще са изящни и детайлни както никога досега.

 

Това е най-вероятната причина тази серия най-накрая да се казва Hero4, а предишната да носи името 3+. Снимането на дълги клипове също е подобрено – с Wi-Fi бутона “подчертаваш” важните моменти за по-голямо удобство, след като започнеш да редактираш.

 

С редица нови функции вече може да се снима нощен timelapse. Само си представи – оставяш камерата да гледа към ясното небе и след известно време си заснел как се движат звездите, уловил си падащи звезди, а ако си далеч от големите градове и светлинния шум – дори можеш да хванеш Млечния път и стотиците цветове, които само достатъчно добра камера може да ти предостави.

Silver изданието обаче изпъква пред “бащата” в серията с тъчскрийн дисплей на гърба. Това означава, че може да преглеждаш клипове и снимки на самата камера, докато записваш. Също така и да разцъкваш функциите. Може би ти се струва излишно, особено когато камерата е монтирана на по-нестандартно място, но все пак това е компромисния вариант при функции-цена-опит и много хора биха я използвали за концерти или не чак толкова екстремни моменти.

Ако все пак искаш камера на пръчка, се ориентирай към White, oсобено с привлекателната цена от 130 долара. Снима си Full HD и 5-мегапикселови снимки. За сравнение Black e $500, a Silver – $400. От днес можеш да ги намериш в Amazon или да се свържеш с официалния вносител в България XCoSports.

 
 
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *