КАКВО СТАВА, КОГАТО ПОЗВОЛИШ НА 3-ГОДИШНОТО ТИ ДЕТЕ ДА ТЕ ОБЛИЧА

Един забавен социален експеримент на майка и син, в който малчуганът избира облеклото цяла седмица

0 коментара Сподели:

В интернет освен гифчета с котки и безумни анкети в Buzzfeed, има и интересни истории, които си заслужават вниманието. Една от тях е на модния блогър Summer Bellesa, майка на 3-годишния Рокуел и 2-годишния Финикс. Белеса им дава задача цяла седмица те да избират дрехите вместо нея, защото “Винаги аз казвам на хората какво да носят, как да се обличат. Реших този път някой друг да избира вместо мен.”

ДЕН 1

майка, син, експеримент, Йордан Ангелов

“Първият му избор беше супер. Тениска на боб Дилън, сива пола, чорапогащник. И тъкмо когато се впечатлих колко добре ги беше подбрал, той посочи токчетата с телесен цвят. Попитах го дали точно това иска да обуя, и той каза “Да, даже със синия суичър”. Отидох да се покажа на мъжа ми, но той не реагира особено. Сигурно е свикнал да се обличам различно."

ДЕН 2

майка, син, експеримент, Йордан Ангелов

“Любимият ми ден. Клин с полка точки и тениска на Мики Маус, чудесна комбинация. Не че бих ги носила с тези обувки, но пък къде е иначе забавното в целия проект. Бяха почти като почит към Мини.”

ДЕН 3

майка, син, експеримент, Йордан Ангелов

“Започна с чорапите. Каза ми, че харесвал цветя, когато избра чифта на Woven pear. Каза, че роклята също има цветя, можеш ли да оспориш такъв избор. Беше много въодушевен и като видя обувките, почти изкрещя, че иска да обуя тях. Малко с недоверие ги облякох и го попитах дали да не сложа пуловер, но Рокуел се спря на яке. Цял ден мислех, че ще ме гледат като луда, но една жена дори ме спря, за да каже, че харесва чорапите ми.”

ДЕН 4

майка, син, експеримент, Йордан Ангелов

“Този ден беше малко по-особен. Избра три блузи…и толкова. Казах му, че не мога да изляза без панталон, и той извади първия, който видя. Избра и две обувки с леопардов принт от купчината ми из шкафа. Ако си бях подреждала обувките, сигурно щеше да забележи, че ми връчи две различни.”

ДЕН 5

майка, син, експеримент, Йордан Ангелов

“Рокуел избра тази блуза, защото има стрели, а той много обича стрели. Също ми каза, че трябва да си купя панталон със стрели, за да вървят заедно. Освен това извади два различни ботуша – за дъжд и кафяв изрязан. Искаше просто да не се занимава повече с тази трудна задача. Все пак графикът му е пълен с игри и спане и няма време да се занимава с глупостите на възрастните”. В Go Guide винаги сме харесвали алтернативния и уникален начин на обличане и го подкрепяме с две ръце.

От този проект на Белеса изводът е простичък – напрежението “какво да облека” го възлагаме излишно върху себе си. Може да си кежуъл, може да робуваш на днешните трендове, но в крайна сметка най-важното е да се чувстваш добре.

А спомняш ли си бабата, която стана сензация в Инстаграм? Хвърли й един поглед тук, определено има какво да научиш от нея по отношение на смели комбинации.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *