ЛЮБИМИТЕ НИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ДЕН

Кои приложения си струва да свалиш сега и да ползваш ежедневно

0 коментара Сподели:

Всички боравим с Facebook и Viber на телефоните си ежедневно. Но ние подбрахме малко по-различни, но също толкова удобни и интересни приложения, които си струва да инсталираш и които няма да ти досаждат всеки ден.

WAZE

Има много добри безплатни приложения за навигация, но Waze несъмнено е лидера в тази класация. Освен че показва най-прекия и най-евтиния маршрут, има и информация за камерите по кръстовищата и булевардите на София. Освен това се регистрираш с личен профил (може и Facebook акаунт) и споделяш в реално време за полиция, инциденти, затворени улици и др., като това се вижда от всички потребители на Waze.

Свали за Android. Свали за iOS.

 

COUCH-TO-5K

Едно от най-честите обещания е, че “започвам да тренирам от понеделник”. Без да казваш кой понеделник. Сега с C25K може да започнеш постепенно да тренираш, без да правиш чудеса или да си изплюваш дробовете след третата минута. Приложението ти изгражда персонална програма (на база ръст и килограми), като в рамките на 9 седмици започваш с лека загрявка и бягане 60 секунди, за да приключиш с 30-минутен крос. Звучи ужасно дълго, но веднъж усетиш ли удоволствието от бягането, няма да искаш да спреш (това го написах с една ръка, в другата държа парче пица).

Свали за Android. Свали за iOS.

 

BOOMERANG

Чудесен алтернативен имейл клиент за Gmail и Microsoft Exchange. Има отлични тъчскрийн функции, като влачене надясно архивира мейла, а наляво отваря нови опции. Сега още по-удобно добавяш заглавия, звездички или други маркери, с които да разделяш служебните мейли от бюлетина на Buzzfeed с котки. Най-яката функция обаче несъмнено е отложеното изпращане – може да направиш така, че мейла да отлети по-късно, ако случайно отиваш някъде в зона без обхват или Wi-Fi, или ако просто не искаш да забравиш да изпратиш след седмица.

Свали за Android.

 

POCKET

Любимото ми приложение, което винаги използвам в метрото, е Pocket. С него чета статии, които предварително съм си свалил. Тази услуга запаметява само текстове, снимки или клипове от конкретни материали за по-нататъшно ползване при липса на Wi-Fi без реклами, без банери и без шарени шрифтове. По този начин наваксваш с новини и всичко интересно, което се случва в социалните мрежи.

Свали за Android. Свали за iOS.

 

VSCO

Не може и без фотоприложение. Instagram е социална мрежа. VSCO е начин на живот. Само така може да определим платформата, която прави снимките ти наистина артистични, а не просто облаци или сладолед с Toaster филтър. Разполага с няколко готини филтъра, на които може да контролираш силата, както и управляваш контраст, яркост, насищане на цветовете и др. След това може да споделиш в рамките на профила си във VSCO с други арт-смарт-фотографи или да преминеш към всемогъщия Instagram, за да събереш малко лайкове от познати и непознати.

Свали за Android. Свали за iOS.

 

Виж и любимите ни приложения за планиране.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *