Пет подаръка, с които ще я спечелиш не само на 8 март

По повод 8 март ти показваме нашият топ пет на подаръците, които разтапят всяко женско сърце, по всяко време

0 коментара Сподели:

Независимо дали говорим за любимата ти жена, за скъпата ти майка или за най-добрата ти приятелка – всяка достойна жена в живота ти заслужава поне веднъж (най-малко!) да ѝ покажеш колко много значи за теб и на точно колко специално място се намира в твоето сърце. И понеже знаем, че отдавна си надраснал цветята, плюшените мечки и зюмбюлите, ти предлагаме да стъпиш на следващото ниво.

Според учените най-добрият начин да останеш в съзнанието на някого, и то с повече от положителни асоциации, е да му подариш преживяване.

Щастливите моменти и новите усещания отключват специални центрове в мозъка, които ни карат, освен да ги преживяваме на 1000%, и да ги помним дълго. Ето защо вместо предмети с различна стойност е време да зарадваш дамата на сърцето ти с изживяване, което да я кара да се усмихва поне до следващия 8 март. Следват най-любимите ни идеи, а ако имаш нужда от още вдъхновение, непременно виж предложенията на Gift come true, които споделят нашата максима, че е важно да подаряваме преживяване, да сбъднем желание и да споделяме щастие.

ЗА ЖЕНИТЕ С ЛЮБОВ: ДЕГУСТАЦИЯ НА 5 ВИДА ПОДБРАНИ РОЗЕТА С ПРОФЕСИОНАЛЕН СОМЕЛИЕР

Не, не започваме отзад напред – започваме от най-важното! „Добро розе – щастлива жена“ бяха казали древните. Е, ние казваме, че през най-женския месец от годината ще станеш най-любимият мъж, ако зарадваш половинката си с дегустация на 5 от най-добрите розета на пазара, в прекрасна арт обстановка, с позитивна атмосфера и я оставиш да научи повече за виното в компанията на професионални сомелиери. Преживяването ще ѝ донесе купища положителни емоции, среща с нови и интересни хора, а на теб оставяме остатъка от вечерта след дегустацията.

BEAUTY HOURS ЛАБОРАТОРИЯ. ИНДИВИДУАЛЕН КУРС ЗА ДАМИ, КОИТО ХАРЕСВАТ СЕБЕ СИ.

Сещаш се какво става, когато оставиш половинката си в магазин за шоколад – е, същата еуфория предизвикват и хиляди шишенца, колбички и аромати, които са предназначени за нейната персонална грижа за красота. С този подарък организаторите ни обещават вълнуващо пътешествие в света на козметичните формули с истински алхимични преживявания! Специалист козметолог ще въведе дамите в „кухнята“ на козметичната наука с формули и техники – за да създадат сами своя индивидуален продукт, който ще вземат със себе си, докато се забавляват.

РЪЧНО НАПРАВЕНИ БУТИКОВИ ОБУВКИ ПО ПОРЪЧКА

Не знаем дали ни следиш мисълта, но – вино, козметика и естествено сега идва ред на техни величества обувките! Но тук отново не подаряваш просто чифт луксозни обувки, тук подаряваш изживяването твоята любима дама сама да избере как да изглеждат те, а повярвай ни, това ще я вдъхнови за седмици напред. Този подарък върви и със слогана „Неповторими и изработени с много труд, любов и характер. Мечтайте, рисувайте, избирайте – за да имате чифт обувки, неповторими като самите вас!“.

 60 ПАТРОНА В ЦЕЛТА

Да подариш на половинката си професионален курс по стрелба определено си е нож с две остриета, но това е толкова забавно, че според нас всичките ѝ приятелки на поне три континента ще разберат за оригиналната ти идея. Може да зарадваш и тъщата с този курс, но там вече не обещаваме как ще се развият нещата. Шегата настрана, ако твоята дама е независимо, смело и модерно градско момиче, което обича адреналиновите изживявания – това е перфектният и нестандартен подарък за нея, а това, че стрелбата освобождава от стреса и покачва нивата на щастие, ти гарантираме. Тук можеш да избереш и стрелба за двама – все пак е 8 март, но и ти имаш право на самозащита.

SENSUAL BODY ART THERAPY – ПОЧУВСТВАЙТЕ МОЩНАТА ЕНЕРГИЯ НА ЦВЕТОВЕТЕ

Това не знаем дали ще искаш да го подариш, но със сигурност ще искаш да го наблюдаваш. Танцът на цветовете внася спокойствие и хармония в сърцата, а целта на SENSUAL BODY ART THERAPY е чрез рисуване върху тялото да се достигне състояние на отпускане, спокойствие, хармония и релаксация. Чрез рисуването се цели да се провокира въображение и фантазия, като процесът помага за себепознаването и освобождава съзнанието от напрежение и отрицателни мисли. За финал естествено допълваме, че самият процес е наслада за очите!

За още оригинални идеи – виж 10 подаръка, на които и майка ти би се изкефила.

Или с усмивка проследи завръщането на един от любимите ни трендове – фибите.

За още красоти – инстаграм профилът ни те чака.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *