ГЛАСУВАЙ ЗА ФИЛМИТЕ, СЕРИАЛИТЕ И МУЗИКАТА НА ГОДИНАТА

Ако имаш отношение към развлекателната индустрия (а ние знаем, че имаш), дай своето категорично мнение сега

0 коментара Сподели:

Дойде онова време от годината, в което трябва да направим ревизия и да видим кой се справи най-добре в ентъртейнмънт средите през последните месеци. Тъй като нямаме никакво съмнение, че имаш отношение по въпроса, се допитваме до теб. Приятелите ни от HiComm за поредна година вадят най-доброто на показ и те канят да избереш в предизвикателството „Най-добро съдържание на 2014“.

За да те мотивират допълнително да бъдеш критичен и категоричен (сещаш се, все пак си жури), пък и за да си в крак с технологиите, ти дават шанс да спечелиш умния 48-инчов Android телевизор Philips 8109.

Съдържанието в нашите таблети, телефони и телевизори е това, което ги съживява и ги прави незаменими в динамичния ден. Всъщност това, което ни пристрастява към устройствата, не е лъскавият им външен вид и бързината на процесора, а игрите, филмите, сериалите, музиката и приложенията, които живеят в тях.

Единственото, което се иска от теб, е да влезеш на ea2014.hicomm.bg/eca и да дадеш личното си мнение, като гласуваш кои от изброените заслужават приза „Най-добър за 2014“. Дали “Вълкът от Уолстрийт” ще отнесе твоята награда, въпреки че на "Оскарите" му се размина, или пък “Виктория”, филмът, за който всички говореха, няма да бъде изпреварен от друга българска лента, предстои да разберем съвсем скоро.

Предизвикателството е и добър повод да си припомниш най-доброто съдържание, излязло през тази година, както и да попълниш пропуските, ако нещо ти е убягнало.

Тагове: ECA
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *