Гласувай за истински заслужилите, паркирай супер телевизор в хола си

Награди любимите си филми, игри, сериали и др., а себе си – с първия в света OLED Ambilight телевизор

0 коментара Сподели:

Коледа наближава и е време за подаръци. И противно на клишето, че важен е жестът, ние се появяваме с оферта за огромен 55-инчов 4К OLED телевизор Philips с Ambilight. Подарък, та дрънка!

Не, няма да трябва да извадиш сериозна сума пари, тъй като можеш да го спечелиш с нещо, за което сме сигурни, че е една симпатична кауза. Това е наградата в тазгодишните награди HiEnd Entertainment Content Awards 2016-2017 (ECA), в които потребителите избират най-добрите филми, сериали, игри, музика и приложения на годината.

Отличи своите фаворити тук.

След като дадеш своя вот, просто трябва да се регистрираш в една лесна стъпка и вече си в томболата  за спечелване на един от най-добрите и интересни телевизори на годината. Телевизор, който е първият по рода си – 55-инчовият екран разчита на OLED технологията, която се справя по поразителен начин с черния цвят, а ярките цветове изпъкват във всяка ситуация. Те са подкрепени и от тристранния Ambilight, който оформя корона от светлина наоколо. Истинско потапяне в любимия филм!

Гласуването в HiEnd ECA 2016-2017 продължава до 2 декември 2016 година. А ако искаш да увеличиш шанса си за награда – всеки трима приятели, които поканиш и гласуват, ще ти донесат още един запис. И с това наградите не приключват – следи hicomm.bg за повече информация.

HiEnd Content Product Awards се осъществяват с любезното съдействие на Philips.

Ето няколко полезни приложения на софийска територия.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *