10 влогъри, които са смешно-скандални

Кои са новите лица на YouTube сцената и с какви глупости ни занимават

0 коментара Сподели:

Влогър отдавна не е екзотично занимание, даже напротив. Куцо и сакато с достъп до камера и интернет вече се изявява в тубата, а часовете записано словоблудство се трупат ли трупат. Невъзможно е да изгледаш всичко, затова сме ви подготвили тази селекция от няколко специални (във всяко едно значение на думата) влогъри, които не спират да ни забавляват с творчеството си. За огромно съжаление се смеем на тях самите, а не на напъните им за хумор.

The Boxing Antelope

Зад това особено име се крият Дени и Яна, като не е ясно кой кой е, но определено и двамата заслужават женски имена. Те се представят като „най-новите феймъси, които са супер хит“. Определено имат още да работят по темата, но напъните са налице. Сред серите им са вечните теми като „Момичета СРЕЩУ Момчета“ (изиграни като за „Златна малинка“ с дълбочина на хумора, която кара „Комиците“ да изглеждат смешни) и „Пранкове“ (по-стейджнати от кей-поп сценична интрига и по-тъжни от индийска сапунка). Имат обаче средно по 300 000 гледания на клипче, така че явно проблемът не е в тях, а някъде доста по-дълбоко.

Olive's Branch

Оливера (ако това е истинското ѝ име, много неща се обясняват от само себе си) е толкова енергична и усмихната, че прави Антоанет Пепе да изглежда като Буч от „Ъпсурт“. Мацката е наполовина сръбкиня, наполовина българка и наполовина кон. Живяла е къде ли не, основно в Лондон, затова владее съвършен английски, но заговори ли на български, звучи като английски пилот, който се прави на френски полицай в „Ало, ало“. Много държи да ни дари с реакциите си на всичко нашенско – от храна до музика, през скоропоговорки, които въпреки многото въртене на очи и анимационни физиономии всъщност се свеждат до едно: не съм от тук и съм за малко. Също така трябва да ѝ обясним веднъж завинаги: баницата е българска, турските шоколадчета не са, а Гери-Никол не е певица.

Shadow Hex

Момчета като Васил Калинчев, на 20, родом от Дупница, понастоящем в Англия, са причината геймър на български да звучи като най-гнусна обида. Фактът, че е инвестирал няколко бона в техника и платени гледания, но не е изхарчил и стотинка за козметика за лице, е показателен. Пичът обожава да записва игрите, които разцъква (една от друга по дебилни), като коментарите му в напрегнати моменти са безценни, защото идват от сърцето (или някой друг орган). Най-любимо му е да го гони педо-мечка, а той да писка като малко момиченце. Когато реши да е истински забавен, звъни на обяви за x-box и пита за „во-бокс“.

Tipichno

Типично са новата Тутурутка – брадати смешки с много пискане и мьекане. За да е приликата пълна, имат и песни, които звучат, сякаш коза пее през аутотюн. Скечовете им не са смешни, но за сметка на това са снимани ужасно (даже и след като определено са налели пари в техника). Отново основна тема са отношенията мъже/жени, като в техните скечове всички мацки са кифли, всички мъже са неандерталци, а гейовете – карикатури. Не става ясно кой за какво се бори в този канал, но има едно момче с лице на хитроумна анимационна мишка, което присъства във всички видеа (Филяка) – явно той е шеф-диригент на това инфантилно самодейство. Има и мацки, но всичките са видимо малолетни.

Galka Power

Галка винаги е на пауър – без значение дали изпълнява предизвикателство да се тъпче със скакалци, или прави фрийк шоу преглед на видеа със сиамски близнаци. Тя има дикцията на стажантка в локална кабеларка, но пък ентусиазъм към живота на малко момиченце в магазин за плюшени играчки. Галка обича да отваря торбички на късмета, да прави домашни експерименти с Дидо, да ни занимава с роднините си, изобщо при нея циркът е пълен, а тя е шефът на клоуните. Иначе истинската ѝ, вечна страст са мистериите, за които тя говори с блеснали очи. За съжаление винаги казва такива тъпотии, че предпочиташ пак устата ѝ да е пълна с гадости. 

Vasenceto

Ако не се предаде някъде през годините, Васенцето има данни за истински български телевизионер – минус чувство за хумор, компенсирано с налудничав поглед и пионерски ентусиазъм. Васенцето все пак е на видима възраст 12, така че колкото и да се пъне да се бъзика с теми за възрастни като свалки, секс и епилация, повече го влекат  клипчета, посветени на любимите му анимации. Серията му с видеа за факти демонстрират широкоспектърни влечения от „факти за човека“ до „факти за най-скъпо продадените девствености“. Явно Васенцето вече мисли за бъдещето.

eleonor grande

В собствените си очи Елито е двойничка на Ариана Гранде. В нашите е момиче със серия говорни (възможно и умствени) дефекти, която се напъва да я имитира като жестове и стайлинг, но прилича на поп певицата колкото анцуг Gucci с едно „C” на нещо дизайнерско. Елеонорка ни занимава с модни съвети, процъфтяващата си връзка с Весо, кучетата си Пако и Джиджи и увлечението си по състезателната салса. Когато V:rgo и TRF цвилят в мола, тя естествено джизва.

CHALGA PARTY INTERNATIONAL

Ако сте се чудили как живеят тираджиите в Америка, вече има отговор на молбите ви. Не, Мишо Шамара не си е направил влог – просто един модерен Бай Ганьо, подвизаващ се под дяволитите имена DALAVERA NEWS CHANNEL и CHALGA PARTY INTERNATIONAL, снима пътешествията си до Чикаго и назад, като през цялото време бичи най-долни гюбеци в кабината на своя ейтийн уилър. Ще го познаете по шапките с пайети, които рязко го разграничават с редовите реднеци. Верен на гастарбайтърския лайфстайл, когато се прибере у дома в дженерик българското си село, пичът пръска пари, сякаш ще се развалят, и после пак се връща да захлебва в страната на неограничените магистрали.

Dancho Babaka 

Данчо Бабака, самонарекъл се в инстаграм The Posh, е първата мутра инфлуенсър в историята, който вече е заковал кеч фразите си „Луксът ме успокоява“ и „Дай газ, Бабак!“. Двете се разцъкват масирано като коментари под сторитата му, в които Бабака показва какво значи за него лукс: затваряне на чалготеки, каране на черни коли с един пръст, бибкане на пичета, също така много ядене и пиене (най-често в басейни и джакузита). Бабака винаги е обграден от безименни момчета без врат, които посрещат с възгласи всеки негов опит за шега. Ако това не ви е достатъчно – Бабака има и тигър.

Кобилкина

Секс гуруто на цял един народ Наталия Кобилкина на стари години преоткри себе си като влогър в YouTube поредицата „Съветите на д-р Ко“. Можете да я попитате всичко, на което тя ще отговори с българо-руски смехотворни фрази, които дори по случайност да носят доза истина, звучат толкова нелепо, че трудно можем да си представим на кого биха били от полза. Все пак Кобилкина е поне с един трик – „Как да оженит богат мъж? Взимаш ньегов членчик… (и тук допълваме с произволна глупост)“. Няма как да обвиним д-р Ко в сексизъм обаче, тя вече предлага и съвети за мъже по наболели теми като „Как да я свалиш, когато ти се дърпа“, „Как да впечатлиш жена, ако нямаш пари“ и „Проблемът с ранното свършване“. Как да не я обичаш просто.

Психологията на Like-a

5 причини да мразиш роднините си във фейсбук

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *