5 начина да усетиш пулса на лятото

Почиваме и презареждаме с енергия

0 коментара Сподели:
summer

Лятото дойде и е време да отпуснем бесния ритъм на ежедневните си задължения, наслаждавайки се на заслужена почивка.

Независимо дали предпочитанията ни водят към морския бряг, към прохладните планински склонове или към заредени с адреналин преживявания,

добрата компания винаги издига моментите на релакс на друго ниво.

Неизменният стилен аксесоар, който ще ти помогне да си винаги в крак с пулса на летните емоции, е новото, компактно устройство за нагряване на тютюн Pulze. Той ще бъде до теб, както и да решиш да се забавляваш през идващите ваканционни месеци. Предлагаме ти 5 креативни начина за почивка, чийто пулс ще те зареди с приятни емоции за дълго време.

Посещение на концерт

Любимата ти група обявява дата за живо изпълнение. Чуваш, че най-якият фестивал ще се случи на една ръка разстояние. Концертите на открито викат твоето име. Единственото, което можеш да направиш, е да купиш билети незабавно. С това пълним летните си вечери и никога не съжаляваме. Предлагаме и ти да изпробваш тази гарантирана рецепта за незабравими спомени. Няма да сбъркаш. 

Почивка край басейна

Това е едно от тези летни занимания, които никога не излизат от мода през топлите месеци.

Оставяме щедрите слънчеви лъчи да галят кожата ни, докато поклащаме крака в хладната вода.

Тоталният релакс ни обгръща, а някое лятно парче звучи в далечината и допълва идиличната картинка, за която фантазираме цяла година.

Пикник сред природата

picnic

Ако има един начин да се откъснем от хаотичната въртележка на ежедневието и да  презаредим емоционалните си батерии, то това е, като прекарваме време сред природата. Не, не говорим за дълги и изморителни походи в планината, а за перфектното уикенд занимание – пикника. Трябват ти само одеяло, вкусно хапване,  свежи напитки и любимата компания. Останалото ще дойде от природата. 

Събиране с приятели в любимо заведение с градина 

Един от най-обичаните ни начини за разпускане през топлите месеци е на открито.

Отдаваме летните си вечери на любимите ни заведения.

Условието е само едно: да имат градина, в която да можем да се разхладим и да разпуснем след дългия ден. Ако е зелено и уютно, получава бонус точки, а ние водим любимите си хора и се наслаждаваме на дългите летни вечери. 

Морско приключение

pulze_june_media_banners

Лятото не е завършено без морските моменти, които ни държат топло дори и през студените месеци. Колкото и да обичаме да се излежаваме на плажа и да попиваме слънчевите лъчи с книга в ръка, се опитваме да разнообразяваме лежерната почивка с вълнуващи приключения. Излизаме в открито море с някоя яхта, докато вдигаме пулса и адреналина до онези опияняващи нива. Сигурни сме, че това ще направи ваканцията ни истински незабравима. 

Сега си представи, че спътник във всички тези летни приключения ти е Pulze.

Устройството за нагряване на тютюн е подходящо за топлите дълги вечери, като осигурява повече от 25 последователни сесии удоволствие без ангажимента на зареждането. Предлага ти два режима на нагряване, 5-минутна сесия без брояч на дръпките, а почистването е лесно и бързо с удобния инструмент, вграден в долния му край. Не на последно място Pulze ще те зарадва с компактния си размер, който го прави перфектния аксесоар за прескачане от бар на бар през цялата нощ.

Наръчник с правилата за перфектно лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *