Гмуркаме се в дълбините с фестивала на акулите по National Geographic WILD

Гледаме с възхищения и малко страх

0 коментара Сподели:
shark fest

National Geographic for Disney/Mike Heithaus

Колкото и да ни се иска да прекараме цялото си лято на плажа с крака, заровени в пясъка и премрежен поглед, отправен към безкрайната синя далечина, истината е, че нямаме този късмет. Оставаме си в града, но това не пречи да разхлаждаме топлите вечери, потапяйки се в дълбините на океаните и моретата заедно с National Geographic Wild. 

Вселената на водното царство винаги ни е удивлявала със своето разнообразие и грациозна красота.

Но има едно животно, за което четем, гледаме и научаваме с равна доза възхищение и парализиращ страх.

Да, говорим за акулата. Тя е великият хищник със суров поглед, от който ни побиват тръпки, но също така и безкрайно интересен животински вид, за който си заслужава да знаем повече. 

shark fest
National Geographic for Disney/Mike Heithaus

Именно затова се радваме, че това лято имаме възможността да се изгубим в света на акулите с помощта на SharkFest. Фестивалът на акулите по National Geographic WILD е автентично и поглъщащо преживяване, което ще ни приветства в океанските дълбини, величествения дом на водния хищник.

Ние гледаме в захлас и се надяваме това да бъде най-близкият ни досег с акула – през екрана. 

Ако и ти обичаш да съчетаваш развлечението с научаването на нови неща, то специалната програма, посветена на нейно величество акулата, несъмнено ще ти допадне. И тъй като само една седмица не е достатъчна, National Geographic ни предоставя цели четири. Перфектен начин да оползотворим мързеливите летни вечери пред телевизора, фестивалът на акулите ни е подготвил ново и оригинално съдържание, което ще ни залепи за екрана.

shark fest
National Geographic for Disney

Както винаги успешни експерти ще ни развеждат из красивите дълбини по цял свят – от Кейп Код, Хавай и Бахамите през Австралия и Индонезия, та чак до Южна Африка и Канада. На подводни приключения ни водят както опитни, така и по-нови лица професионалисти, а ние се оставяме по течението и попиваме всичко, което ни показват и разказват.

shark fest

Невероятни открития и моменти, които ще те накарат да настръхнеш.

Това те чака в предаванията, които са част от програмата на фестивала. Например Shark Eat Shark разкрива нова световна тенденция – акули нападат акули. Пренасяме се край бреговете на Южна Африка с премиерата на 1 юли от 19:00. Saved From a Shark пък ни потапя във вечния дебат сред морските учени, а именно дали делфините и китовете са склонни да спасят човек от акулска атака. Разкази от първо лице ни залепят за екрана на 15 юли от 18:00. 

Тези и още вълнуващи истории пленяват интереса ни и ни изправят лице в лице с един от най-опасните морски хищници. Гледаме ги от 1 юли по National Geographic WILD. 

Три неразказвани български истории с дъх на море

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *