А СЕГА КАК ЩЕ ЖИВЕЕ БЕЗ МЕРЦЕДЕСИ?

Хроники от дъното на ефира

0 коментара Сподели:

Неделя сутрин е време, в което обикновеният и скучен човек спи до късно и заради това често изпуска важните новини за българския хайлайф. Българският хайлайф обаче не е толкова тъп – той не спи, а е станал рано и се е явил по телевизора, гримиран, напудрен и сресан, пращящ от готовност да разкаже всички разтърсващи (ШОК! АДРЕНАЛИН! ГРЪМОТЕВИЦА!) новости от личния си живот.

Ама не просто ей така – да излезе, да ни ги изброи механично и да залезе кротко зад вагон-ресторанта в Люлин, а както си трябва – в дълго и обстоятелствено интервю, представено от журналист с трепереща брадичка, който предупреждава нищо неподозиращия зрител, че сега му предстои да види един покъртителен материал. Материал, който ще го събори от дивана и ще го разстрои толкова, че зрителят може да почне да стърже по паркета с нокти, да хълца и да си чука главата в парното. Самият интервюиращ много е плакал след това интервю, просто едва се е съвзел емоционално!

От телевизора зазвучава тъжна италианска песен и в кадър се появява Джино. Джино е герой от ВИП Брадър, популярен с изгарящата си любов към Джена (певица в клубове, от чиито тавани валят салфетки). Любовта им обаче не е от щастливите – за това намеква кахърната песен, а много скоро след това опасенията ни се потвърждават.

Интервюиращият разпитва Джино как вървят нещата с Джена и уви, в този момент зрителят чува най-лошото. Джена вече е нула за Джино. Не пет, не двайсет и седем, не три и половина. Нула

. (Специално за глухонемите зрители Джино осигурява и жестомимичен превод в ефир.) Зрителите – и глухите, и чуващите, се вкопават във фотьойла и си казват „Господи, какво нещастие!“.

Джино е безмилостен – признава, че вече е празен за Джена и няма какво да ѝ каже и даде, защото в миналото много ѝ е казвал и давал, включително един пръстен и два мерцедеса, но тя си е позволила да го нарече „такъв и онакъв“ и това е наложило той да си ги вземе. Просто един ден я свалил на светофара – и нея, и новия ѝ годеник, и си тръгнал с все мерцедесите.

Зрителят напълно съчувства на Джино, но не е вчерашен. Изявлението е пълно с пропуски и неясноти! Първо, не става ясно на кой светофар – да не е един?! Освен това – как са се прибрали от светофара? Айде, да речем, че Джена и годеникът са се качили на тролея и леви-десни са си отишли вкъщи. Ами Джино? Как се прибира човек с два мерцедеса едновременно, пита се зрителят напълно обосновано и единственото, за което се сеща, е следното: влиза Джино в единия мерцедес, изминава 10-15 метра, спира, връща се пеша до другия, изминава 10-15 метра, спира, качва се на първия, пак 10-15 метра и така след около два дни се прибира успешно.

Иначе за другото зашеметеният зрител проявява пълно разбиране – в края на краищата, ако така раздаваш мерцедеси на всяка чалгаджийка, в един момент те ще свършат (мерцедесите, не чалгаджийките), така че наистина е по-добре да си ги взимаш.

Новините обаче не спират и следва нов удар – Джино не е правил секс, откак е излязъл от Биг Брадър! Аре стига бе, майка му стара!, възкликват невярващо зрителите, блъскат нервно по облегалката на фотьойла, а някои от по-лабилните направо се свличат в конвулсии на пода. Да, може и да не ни се вярва, но Джино не е правил секс, защото предпочита да се пази – не уточнява от какво, но ние се досещаме. То с тия жени, дето не знаят какво се случва с вагините им…

Следват още две-три подобни признания и накрая интервюто, за всеобщо облекчение, приключва. Зрителите, които са останали в съзнание, седят и гледат с празен поглед в телевизора, останалите лежат безжизнено на килима, домашните им любимци обикалят около тях и ги ближат по ушите. Хайлайфът е нанесъл унищожителен удар и е обрекъл зрителите да изкарат остатъка от скучната си неделя в тревожно безпокойство, защото един съществен въпрос е останал неизяснен, а именно:

А сега Джена как ще живее без мерцедеси?!?

А КАКВО ЗНАЕ ТЕО ЧЕПИЛОВ ЗА СИЛИКОНА?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *