Сваляйте сутиените и отивайте на Trastena One Night Stand

Време е да се удавим в малиново вино, да се разпищолим и да влезем в истински контакт с жената в нас

0 коментара Сподели:

Наближава осми март и сме сигурни, че вече ви обливат топли и студени вълни от напрежение дали ще получите поредния зюмбюл от колегата, или ще ви надарят с букет у дома, придружен с възторжени думи за вашия героизъм и отдаденост в миенето на чинии, простирането и воденето на деца на детска градина.

Ние знаем, че всички тези неща са ви омръзнали до смърт, и затова имаме най-жестокото предложение за прекарване на този спорен празник. Спорен, защото

народонаселението така и не се разбра дали това е празникът на мама, в който се празнува нейната щедра гръд и безкрайно търпение, или това е силовият празник на ударничката,

обяздила 12 комбайна и завоювала своето равноправие благодарение на силните си мишци и тройното преизпълнение на петилетката.

Та, ние няма да спорим с нито една от страните, а ще ви подкокоросаме да посетите едно събитие, което не се интересува колко деца сте родили и колко петилетки сте преизпълнили, а иска да направи този осми март абсолютно незабравим за онези, които са се уморили от глупости.

Няколко забележителни жени са се събрали, за да направят първото изцяло женско стендъп събитие. Trastena One Night Stand няма претенции за политическа коректност, но пък има амбициите да ви накара да си оставите сутиените вкъщи, да ви напие, да ви скандализира, да ви разсмее, разсее и да направи осми март ден, в който да се почувствате добре защото… ЗАЩОТО ТАКА.

Зад грандиозната по своето неприличие организация седят няколко от най-популярните лица на фейсбук пространството – Letiashtata Kozzila Erato или Елисавета Белобрадова – популярен блогър и известен бюти инфлуенсър, специализиран в долно бельо и дантелени аксесоари за възрастни жени. Има и известни познания в областта на контрацепцията. Красимира Хаджииванова – красавица, която доказа на интернет, че хубавите жени съвсем спокойно могат и да са без мозък и пак да са щастливи. Обича да плете и да вдига щанги, но не по едно и също време. Оля Антонова – водещо лице и тяло в здравословното хранене, здравословното пиене, здравословното мъкнене на кашони, здравословния секс и здравословното спане. Но като цяло не е добре с главата. Йоана Станчева е ведра феминистка с касинка, която бърка по женските пространства, за да прикотка новия световен ред. Ведра е преувеличение. Фани Давидова – родена в аристократично семейство на "Витошка", но комунистическият режим я мести на "Парчевич" в частта до "Христо Ботев" и оттогава живее в горчивина и желание за мъст. Цветелина Цекова – майка, общественичка и модератор на една от най-разгулните групи във фейсбук. Когато не говори за разваляне на черна магия и лечение на цистит с леене на куршум, е съвсем обикновена домакиня.

Кристина Домосезова – всяко събитие трябва да има по един хипстер, един нърд и един, който разбира от инстаграм и се снима по гащи без опасност да го блокират. Кристина се е нагърбила с тези задължения и прекомерно голям бюст. Тя ще бъде по сутиен. На събитието ще има грандиозни изненади, които не можем да споделим в момента, но

това, което можем да ви подскажем, е че иконата на интернета, господарката на прахосмукачката против акари, секс мечтата на 4 милиона българи и 32 милиона руснаци – неописуемата Иванка Курвоазие, ще бъде патрон на празника.

Уви, тя е като Дядо Коледа – неповторима, неуловима и идва веднъж годишно, за да ви остави спомени за цял живот. Елате да видите какво ви е оставила тя, но все пак си носете презерватив.

Идете да се удавите в малиново вино, да получите безплатни питиета, да се разпищолите и да влезете в истински контакт с жената във вас, което не знаем дали е добра идея, затова го направете на собствен риск. Ние със сигурност ще отидем и ще си сложим. 

Събитието на 8-ми Март беше продадено за 5 дни и момичетата бяха принудени със сила да пуснат втора дата. Половината билети заминаха за няколко дни. Ако не си успял да грабнеш билет – имаш последен шанс за тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *