THE BOOKIES

  • ул. Доспат 37
  • 02 851 9087
  • 9:00 - 00:00

The Bookies е сгушено на ул. Доспат, напълно изолирано от уличния шум. В градината, върху калдъръма, ще откриеш кокетни масички, дървени столчета, старинни сандъци, пълни със съкровища, меки канапета, два шезлонга от ковано желязо и безброй саксии с благоуханни цветя.

The Bookies

Навесът, който обикаля около цялата тухлена ограда в недовършена оптика, допълнително прави престоя навън по-уютен, а нишите в зида са приютили романтични дреболии, които на секундата ще отвлекат вниманието ти.

The Bookies

За да бъде романтиката абсолютно съвършена, в градината на The Bookies има две многолетни върби, хвърлящи шарена сянка върху по-голямата част от райското кътче, а също така и закачени фенери, които вечер се превръщат в светулки, създавайки чувството да си на градинско парти, а не в заведение.

The Bookies

Дори в дъждовните дни TheBookiesпредлага топъл уют в кокетна атмосфера. Разделени от асиметрични стени, отделните сепарета гарантират интимна обстановка и напълно спокойствие. Меките цветове на стените и дискретната декорация допринасят за хармония в затворените помещения, а високият дървен бар е идеалното място за питието след работа.

The Bookies

 

Тук на всеки ъгъл ще откриеш нещо, което ще ти грабне погледа – от старинни часовници до дребни кутиики на етажерките, в The Bookies има всичко. В модерните квадратни масички те очакват дъски за шах и всевъзможни други интересни игри, с които да откараш с часове в приятна компания и с вкусна храна.