Crystal Palace: Зелен оазис в центъра на града

Районът около Докторската градина ни е любим, особено щом настъпят пролетните дни. Често избираме да се разходим в околността и да комбинираме градската среда с успокояващото действие на зеления преобладаващ цвят. Дизайнът на градина на ресторанта в

Crystal Palace Boutique Hotel е мотивиран от същата идея за спокойствие и релакс в лежерна и уютна обстановка.

Зеленото кътче позволява да се изолираме от градския шум и да превключим мислите си на спокоен режим, дори и само за един обяд време.

Ресторантът предлага обичайното за веригата високо качество както на сервираните продукти, така и на обслужването. Без претенции за излишна помпозност, с много любов екипът поддържа цялата сграда – архитектурен паметник в отлично състояние. Сервират предложения от редовното си меню в комбинация с различна всеки ден обедна листа и специално изготвени менюта в съответствие с личните ти поводи.

Няколко уикенда в месеца бялата градина се преобразява в интернационална ложа за различни автентични кухни от цял свят. Позволи си да попътуваш из необятните кулинарни кътчета от близко и далеч с разнообразието на Crystal Palace Boutique Hotel.

Още за моментите на релакс и удоволствие.