Бюти и фризьорските салони в града

За да бъде това, което виждаме в огледалото, най-доброто ни АЗ, е редно да обръщаме внимание на това, как изглеждаме. Неизменен съюзник за добрия ни външен вид са коафьорите, които през последните години никнат като гъби на всеки ъгъл из града. За пореден път се впускаме в предизвикателството да открием най-добрите в бранша, да съставим списък на заслужили фризьорски и бюти салони на страниците на Go Guide, с който да ти бъдем истински полезни...

АМА BLOW DRY BAR

След позиции като технически директор на REVLON PROFESSIONAL, креативен на NAYA HAIR в Челси, Лондон, и участник в екипа на Gina Conway, АМА BLOWDRYBAR е продължение на кариерата на топ коафьора Минко Петров. Салонът работи с висококачествените продукти на Revlon Professional и CND. Попадаш в оазис сред забързаното ежедневие, получавайки както експресни, така и СПА услуги, свързани с косата и ноктите си.
Paradise Center, ниво -1
087 964 4088
/amablowdrybar

ART 55 

В пространството Art 55 споделяме абсолютно нов прочит на личното ни време за козметични удоволствия. Тук идваме не просто за перфектен маникюр и педикюр, но и да поглезим всичките си останали сетива. Срещаме се с приятелки на по чаша ароматно кафе, докато екипът от феи на красотата се грижат да получим максимален релакс от разкрасяващите процедури и уникални финални щрихи на външния ни вид.
ул. “Неофит Рилски” 55
0894 787 921
/Art55studio

COCO color & DRY

Превърни грижата за себе си в удоволствие - към това ни приканват момичетата от СОСО, а ние не се дърпаме, имайки предвид, че попадаме на едно от местата за качествено фризьорство в София. Истинското СОСО момиче отделя време за себе си, защото знае, че това я превръща в пълноценна личност, дава й излъчване, самочувствие и себеусещане. Oткъсни се за час-два от градския шум в тяхната компания, чаша чай и здрава и красива коса.
ул. “Николай Хайтов” 2
088 419 58 81
/cocodrybar

THE BARBER SHOP

Първата и най-голяма бръснарница от ново поколение, с която се сдоби София. Безупречната подстрижка и перфектната брада са най-малкото, с което си тръгват мъжете. Бръснарите им предлагат не само професионални услуги, но и екипен дух и приятелско отношение, което привлича клиентите да прекарват повече време там и с тях. Tова е, което прави TheBarberShopSofia социален хъб за мъжете на София.
ул. “Самоков” 28Б
088 282 0331
/TheBarberShopSofia

[‘NOUHAU] SALON

Тук модерната британска еклектика се усеща навсякъде и неслучайно това е салонът, предпочитан от чужденци и гости на столицата. Екипът прави мястото и освен че всяка година те се обучават в Лондон, за да поддържат изключително висок стандарт на работа, в Nouhau непрестанно инвестират във високото ниво при обслужване на клиента. Добавяме и дозата им личен почерк в унисон с последните тенденции в прическите.
ул. “Г. С. Раковски” 201
089 053 1085
/nouhausalon

[‘NOUHAU] BEAUTY

Beauty студиото на Nouhau е естествено продължение на техния фризьорски салон и освен че е чисто нова придобивка за района, то предлага на клиентите си стопроцентов уют и атмосфера, в която можеш да релаксираш, като се насладиш на последните услуги в маникюра, педикюра и козметиката. Мястото работи със селектирани световни марки, а обслужването е нещото, което ще те накара да се връщаш отново и отново.
ул. “Г. С. Раковски” 201A
089 053 1085
/nouhausalon

TINO / SERDICA CENTER

ук си в ръцете на изключително информирани професионалисти и можеш спокойно да се довериш за диагностика на косата си, маникюр и педикюр. Новатори са в света на козметиката за коса благодарение на най-добрите марки. Консултирай се за цветове и прически за сезона, съобразени с твоята ежедневна дейност, професия и предпочитания. Попитай ги за новостите и с удоволствие ще ти разкажат и предложат най-доброто.
Serdica Center, ет. 1
02 84 111 69
www.tinohair.com

TINO / PARADISE CENTER

В салоните Tino предлагат всички новости в маникюра и поддържането на косата. Освен коафьорските иновации практикуват и „апаратен маникюр“ - процедура, при която лакът, ноктите и кожичките се обработват със специален апарат, който нежно и бързо сваля стария лак и обработва кожите и ноктите. Не се ограничавай само с прическа, завърши ослепителната си визия с този модерен и дълготраен маникюр, който няма как да остане незабелязан.
Paradise Center, ет. 1
02 996 2466
www.tinohair.com

SKEYNDOR

Тук луксът среща науката, и то не случайно - в този изискан козметичен салон ще ти предложат и безплатна диагностика. В приятен разговор с екипа на Skeyndor ще разбереш повече за кожата на лицето си, как правилно да се грижиш за нея в домашни и професионални условия. Ще научиш новостите в козметиката, а за да допълниш красотата на лицето си, ще ти предложат грижа за косата и изящен маникюр.
ул. “Г. С. Раковски” 125
0894 316 859
/skeyndorinstitutebulgaria

ЖОРО ПЕТКОВ

Добре познаваме творчеството на стилист Георги Петков. Ако вече си разгледал някоя от многобройните фотосесии с негово участие, то няма как да не поискаш да се докоснеш до професионализма и качеството на услугите за коса, които предлага. Тук е мястото, където  имаш уникалната възможност да зарадваш косата си с внимание лично от неговите ръце. Позволи си да се почувстваш като в модно списание.
ул. “Капитан Тодор Ночев” 34
0887 969 459
/PetkovJoro

HEAD HUNTERS

Щастливи новини за феновете на добре оформените бради и прически. Момчетата от Head Hunters ще ти предоставят полезни насоки относно качествената ежедневна грижа за брадата и косата. Ще си подариш чудесна визия, а преживяването ще ти даде усещане за почивка и заслужено удоволствие. Можеш да споделиш посещението с компанията си съвсем скоро и на втората бръснарска локация в квартал Лозенец.
ул. "Алабин" 8
087 606 45 45
www.head-hunters.net

По пътя към разкрасяването, можеш да се отбиеш на някое от тези вкусни местенца.