Глътка любов

Фотосесията е заснета в Spaghetti Kitchen Bar, Площад Света Неделя 3.

Казват, че виното е като влюбването. Първо трябва да ти хареса на външен вид или на цвят, после да го прецениш според аромата му, след това вкусът – същинското опитване, и не на последно място послевкусът – това, което ни остава като спомен, както след влюбването.

Разказаха ни и една друга, по-сладка теория, че сърцето на една жена можеш да спечелиш с бутилка вино, чувство за хумор и добро сърце.

Предизвикателно звучи, но повече за виното и любовта ще ни разкаже в следващите няколко реда Звезделина Цолова – нежната половина на  www.mintstories.com, която редовно създава вдъхновяващи, красиви и различни истории в снимки и думи, а компания този път й правят нашите любимци от New Bloom Winery – Verano Azur, PIXELS, F2F и New Bloom. Насладете им се!

NEW BLOOM

Ако виното е любов, то бялото от серията New Bloom е като здравата и силна връзка, която двама души изграждат, докато споделят времето си заедно. Точно, както Совиньон блан и Шардоне се сливат в едно, за да демонстрират потенциала на двата сорта, който поединично не могат да постигнат, така и тези двама души, когато се срещнат се променят заедно, за да направят най-перфектното съчетание. Понякога хората идват и си отиват, но спомените, които споделят, винаги остават, точно както запомняме вкуса на първата студена чаша Совиньон блан и Шардоне.

PIXELS

Има и една друга любов, която виното добре познава. Тя е като най-модерната технология, влудява те, докато не я изучиш в най-малкия детайл и не й отделиш цялото си внимание. За нея трябва да знаеш какъв сорт човек си и от какво имаш нужда.   

Така и PIXELS Совиньон блан те спечелва с цитрусова свежест, хармония и дъх на окосена трева и коприва с нюанси на манго и маракуя или пък PIXELS Розе с плодов финес и нотки на пасион фрут, бяла круша и тропическо ухание. Просто ти напомнят, че ти си точният човек, за точното вино, в най-точния момент. Тогава се случва и любовта. Представи си го, нали?

VERANO AZUR

Оставих най-сладкото за финал. Там, където всичко започва и свършва - приятелството. Успехи или провали - те винаги са сладки, когато са споделени, а VERANO AZUR Розе разказва за лятото, за разговорите с любимите хора в прохладните вечери, за срещите на по чаша вино и за всичко онова, което искаш отново да разкажеш на някого. Създадено, за да се вписва лесно към простите и съвършени удоволствия в живота. Пленява те с цвят малина и плодов финал. 

Не е грешно понякога да допускаме до себе си сладостите, които животът ни поднася.

Просто им се наслади подобаващо!

Няколко идеи за DIY коктейли.