Новият естествено красив бар на Шишман

Естествената красота няма нужда от много макиаж, така както несравнимата атмосфера на един бар го прави моментално любим, дори и да е само по тухли. Всъщност това е напълно преднамерено и точно това му е чарът на Kick’s. Интериорът ти идва абсолютно достатъчен, така че хем не се натоварваш от излишни детайли, хем подбраните такива стоят по-естествено и от хепи енд в романтична комедия.

Иначе тук е идеално, ако искаш да ти е романтично, и още по-добро, ако си в настроение за комедия. Седни пред големите прозорци на топло, с димяща чаша в ръка, някой любим до теб и бял изглед навън.

Струва си да чакаш за това цял работен ден, стига да знаеш, че накрая те чака симпатичен завършек под звуците на Nina Simone или Massive Attack например.

Уикендско новия спот става добър сет за комедия, която режисирате  ти и компания. Барът е удобно разположен в средата между двете помещения, барманите са толкова приятни, че ти иде да поръчваш и само заради интеракцията с тях, а и в момента е един от четирите най-пивки сезона в България и така ни се е отворила глътката…

 Можеш да се настаниш и пред сцената, където вече има запазено място за познати имена, а тях можеш да следиш в тяхната Фейсбук страница.

Само не сме ти казали къде е, въпреки че ако си наше момче/момиче, вероятно вече знаеш. На добрия стар Шишман, където можеш да влизаш и излизаш от хубаво в по-хубаво място. Тия дни обаче мислим да влезем в Kick’s и да не излезем скоро.