ДРУГИТЕ МЕСАРНИЦИ

Понеже знаем, че има доста кулинари сред нашите читатели, които предпочитат да си приготвят месото вкъщи, сме селектирали и нещо за тях. Две месарници, които са доста по вкуса ни във всеки смисъл на думата.

BUTCHER

Butcher е семейна месарница, която ни впечатли с желанието си да продава по начин, различен от големите вериги. Тук клиентът е на почит, месото е чисто и качествено, от местни породи и се транжира на място. Специален кабинет пък му позволява зреене за по-добър вкус, а телешкото, агнешкото, стековете и целите пилета можете да подбирате сами с вещата консултация на усмихнат персонал.

09:30 - 19:30 (пон.-пет.)
09:30 - 18:00 (събота)

02 954 5457
ул. „Ген. Йосиф Гурко“ 27А
www.butcher.bg

VIVENDA FINE BUTCHERY

Бутиков магазин за месо? Месарски шоурум? Да, възможно е – с правилните хора, с точните майстори и с истинските ценители. ViVenda от 1998 година е лидер на пазара, а пълната им гама от месни заготовки и деликатеси от световно признати породи е нещо, което не сме виждали другаде на родна територия. Думата „вивенда“ буквално значи „за живота“, но също и viande – месо, деликатес, превъзходно блюдо, и тук то е сто процента гарантирано. Във ViVenda можеш да намериш първокласно говеждо, телешко, агнешко, дивеч, птиче и свинско месо. Наденичките са собствено производство, направени от същото висококачествено месо. Подправките, които може да откриеш тук, са сред любимите на родните топ готвачи. Сайтът им също е изключително удобен и ти предоставя лесен избор, максимална информация, а като бонус можеш да поръчваш и за вкъщи. В бутиковия им магазин ViVenda Fine Butchery на бул. „Владимир Вазов“ 37 пък може да намериш също и пълната гама на Big Green Egg – барбекюто, което присъства в най-добрите професионални кухни в света. Като бонус домакините ще ти подшушнат не една и две рецепти за превъзходен вкус.

08:30 - 17:30
0888 141 520
бул. „Владимир Вазов“ 37
www.vivenda.bg