E-motion

  • бул. „Йерусалим”1
  • 0888886240
  • 09:00-03:00

„Десетилетието на глобализацията“ – така наричат времето, в което живеем. И в крак с него E-motion е мястото в столицата, на което ти се предлага съчетание от всички любими занимания накуп. На площ от 1000 кв.м имаш опции за билярд, снукър, дартс и интерактивни игри в комбинация с перфектно зареден бар, фюжън кухня и силни парти вечери в края на седмицата.

1000 кв.м - билярд, снукър, дартс и интерактивни игри в комбинация с перфектно зареден бар


Наред със сандвич, който да хапнеш по време на игра, в менюто можеш да намериш и по-сериоз­ни предложения с лека храна. Ако си дошъл да играеш – на разположение са 12 билярдни маси и 4 за снукър. Ако имаш среща с приятели за „по бира”, идеалните за теб места са на бара, около дартсовете или на интерактивните маси, където да се пробвате на „Монополи” или тексаски покер. Ако търсиш уединение или сериозната снукър игра, за теб е зала Chester. Решена в британски стил с масивна мебел, дебел килим и камина, там е идеалното място за чаша отлежало уиски.

Общо салоните в E-motion са 3, като „черешката” на забавленията е стаята с X Box 360 Kinect – игра с 3D motion сензори, в която ти физически си героят на приключението. В игралния център ще се провеждат турнири и обучение по билярд и снукър.

Намира се в „Младост 1”, на няколко минути пеш от метрото.