ИТАЛИАНСКА HOT TRACKS СЕЛЕКЦИЯ ОТ THE SMUGGLERS COLLECTIVE

Италианската музика, италианското кино и въобще италианците ни учат на едно - животът е хубав

  • 24.04.2014
  • от The Smugglers Collective

В подготовка за Smugglers Swing Club: La Dolce Vita заровихме уши в италианските youtube дерби. В този ред на мисли ни хрумна да поканим приятелите си от The Smugglers Collective да ни спретнат една бърза подгряваща селекция за това, което ще се случи точно след два дни в Mixtape 5. Все още имаш шанса да спечелиш една от двете двойни покани, които сме подготвили за вас. Чуй селекцията на "смъглърите"и се готви за нещо голямо.

Adriano Celentano - La Festa
Адриано Челентано, немислимо е да минем без този колос на италианската музика. Певец , актьор и мега звезда. Само като го видиш и ти става весело и по-лежерно... la dolce vita!!!Clem Sacco e i suoi Califfi - O mama, voglio un uovo alla coque
Това е артист, които случайно открихме докато се подготвяхме за партито тази събота... и просто беше любов от пръв поглед.Mina - Tintarella di luna
Mина с песента Tintarella di luna , самото заглавие на песента е толкова запленително и игриво, че просто няма как да я пропуснем….


Danny Brillant - Tu Vuo fa l’Americano
Дани Бриян е французин, но обича страшно много италианската музика и й придава един много весел и танцувален елемент. Неговата версия на класиката Tu Vuo fa l’Americano ни е една от най-любимите, а и клипът е страхотен, в него участват и няколко хора, които познаваме от суинг сцената в Париж.


Louis Prima - Buona Sera
Една селекция с италианска музика не може да мине без Buona Sera. Песента има хиляди версии и интерпретации, но Louis Prima си остава ненадминат.


Swingrowers - Via Con Me
Освен със страхотна музика от 50те и 60те години, италианците са много добри и в Electro Swing жанра. Самото доказателство за това са Swingrowers, които придават много свеж и модерен привкус на класики като Via Con Me. Канихме ги през 2012, а тази година със сигурност ще повторим.

Чуй и селекцията на The Smugglers Collective, вдъхновена от Гетсби манията.