Заглавия за гледане по Коледа: приказка, комедия, минисериал

Време е за зимни киновечери

0 коментара Сподели:

copyright: Netflix

Специално за теб влизаме в ролята на добрия белобрад Дядо Коледа и вадим от червения чувал филми с много празнично настроение. Netflix има някои от най-добрите коледни филми за гледане през този сезон, вариращи от истински празнични класики до няколко нови, от които сме ти подбрали 3 – една приказка, една комедия и един минисериал.

JINGLE JANGLE: A CHRISTMAS JOURNEY
13 ноември

Празничен филм за легендарен изобретател на играчки (Форест Уитакър), който с помощта на своята умна внучка и заедно с магическите им творения проследяват един от чираците, след като той успява да открадне едно от изобретенията. Музикално приключение и визуален спектакъл с оригинални песни на Джон Леджънд.

OVER CHRISTMAS
27 ноември

В този минисериал от Германия играе един от най-популярните комедийни актьори в страната – Люк Мокридж. Той е пич, който изпитва трудности. Преживява тежка раздяла и музикалната му кариера не върви. За празниците се прибира в къщата на родителите си, където открива, че брат му излиза с бившата му приятелка. Каква ли ще е неговата Коледа?!

JUST ANOTHER CHRISTMAS
3 декември

Семеен и вечно нацупен мъж, който мрази Коледа, се събужда в празничния ден без спомен за изминалата година. Оказва се, че е заседнал във времеви цикъл, където винаги е Бъдни вечер и ще – не ще, той се изправя срещу грешките си и започва да учи ценни уроци за важните неща в живота.

Ако виното е напитката, която небцето ти обича

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *