HOT TRACKS BY VALDY, FEBRUARY

Чуй новите парчета, които влязоха в плейлистата на Valdy

  • 15.02.2014
  • от Влади Герасимов

Martin Roth – Suite 909 Sahar Z Remix
Едно от парчетата, които си харесах от новогодишната плейлиста на Hernan Cattaneo в Yalta и на другия ден получих като подарък още преди официалното му пускане в продажба. Страхотен ремикс на Sahar Z, който отново доказа продуцентския талант на телавивската школа.


Dick Johnson – Baby Talk Original Mix
От лейбъла Play It Down отново проявиха добър нюх и излизат със страхотно EP с автор непознатият до този момент Dick Johnson. Отличен баланс от deep, jazzy, funky звуци, превръщащи парчето в истински groove.


Shoxy & Alexnadar Ivcovic – Seattle
Релийз датата на тази Desolat бомба всъщност е 3 февруари, така че парчето напълно заслужава да присъства в селекцията Hot Tracks. С леки спадове в последните години сръбските продуценти изглежда влизат в час. Цялото EP е доста силно, но Seattle и Tromotonik се открояват.

WALLY CALLERIO & PONCHO WARWICK – WHO WILL COMFORT ME (Guti Summer Loving Remix)
Без да омаловажавам работата на продуцентите на този трак, тук заслугата да пусна в селекцията ми WHO WILL COMFORT ME е изцяло на Guti. Лек и небрежен, той отново е тайното оръжие нa новото звучене на Defeсted (DFTD).
Nick Curly – Trust
Няколко дни преди участието на Nick Curly в тазгодишното издание на BPM Festival в Мексико той пусна новото си парче Trust за free download, от което се възползвах, без да се замислям, защото къдрокосият германец отдавна е спечелил сърцето ми.