5 филма, в които Джесика Алба просто блести

Актрисата печели сърцата ни със секси присъствие на екрана

0 коментара Сподели:

Джесика Алба е една от жените на екран с най-силно излъчване. Без значение от ролята, без значение от филма – тя винаги овладява всяка сцена, в която се появява. Още от дебюта си на 19 в сериала на Джеймс Камерън Dark Angel Джесика Алба дава заявка, че ще стане суперзвезда. Сега тя е сред най-уважаваните имена в бизнеса, участвала е в не един и два хита, плюс това е личната муза на Робърт Родригес.

Абонирана е за класациите на Maxim и FHM за 100-те най-горещи жени, а когато Хю Хефнър я слага без нейно съгласие на корица на Playboy, после му се налага да й се извини лично и да направи дарения на две подкрепяни от нея благотворителни организации – толкова сила се крие зад тези иначе красиви очи. Все пак Джесика Алба е била на корицата на Forbes, защото освен успешна актриса е и бизнесмен – тя е съосновател с 20% участие в компанията за нетоксични продукти The Honest Company, оценявана към момента на над милиард долара.

Нека си припомним най-великите роли на Джесика Алба дотук, а в края ще разбереш и в кой сериал можеш да я гледаш съвсем скоро по AXN:

Sin City

Епичният графичен роман на Франк Милър оживява на екран в безпрецедентна колаборация на Робърт Родригес и Куентин Тарантино със смазващ каст и имена като Брус Уилис,Мики Рурк, Бенисио дел Торо, Клайв Оуен, Британи Мърфи,Розарио Доусъни, разбира се, Джесика Алба. Тя играе Нанси Калахан – момичето, около чието спасяване се завърта цялата история, а дори издържана в черно-бяло Джесика Алба изглежда hot as hell.

Into the Blue

Познат още като „Опасно синьо“, този филм събира на плаката си Джесика Алба с легендата от „Бързи и яростни“ Пол Уокър. Двамата играят секси водолази, които си мечтаят да открият скрито съкровище. И да, правилно се досетихте –

по бански са почти през цялото време.

Little Fockers

Красивите актриси рядко приемат роли в комедии от страх да не се изложат. Джесика Алба няма такива притеснения, даже демонстрира завиден талант в хумора като палава и безскрупулна представителка на фармацевтична компания, която се опитва да прелъсти Бен Стилър в „Запознай се с малките“. Това може би ще остане в историята като единствения случай,когато някой е казал „не“ на Джесика Алба.

Machete

Дани Трехо може да е звездата на „Мачете“, но във всяка сцена, в която се появи, Джесика Алба убива повече от него. Неслучайно огромна част от плаката на филма е заета от нейната героиня Агент Сартана Ривера в предизвикателна поза с пистолет в ръка. След Machete Робърт Родригес я обяви официално за своя най-голяма муза и заяви:

Искам Джесика Алба да участва във всеки филм, който снимам!

Подкрепяме с две ръце това решение.

Новият брой на Go Guide е тук!

L.A.'s Finest/Лоши момичета

На 27 април в 21 часа Джесика Алба идва с гръм и трясък по AXN в ролята на Детектив лейтенант Долорес Маккена в смазващия сериал L.A.'s Finest,

действието в който се развива във вселената на филма Bad Boys, само че в Лос Анджелис вместо в Маями. Продуцент отново е майсторът на екшън ентертейнмънта Джери Брукхаймър, създател на класики в жанра като „Скалата“, „Армагедон“ и „Карибски пирати“. Докато броим дните до премиерата на първия епизод, можем само да отбележим, че на Джесика Алба униформата й отива, при това много.

А ето и 10 предложения за филми, които трябва да гледаш поне един път в живота си.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

А ето и 10 предложения за филми, които трябва да гледаш поне един път в живота си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *