В деня на влюбените PLAYBOY връща голите снимки. Ура!

За всекиго по нещо, ама наистина!

0 коментара Сподели:

Мъжката библия на библиите, американският гигант „Playboy“ обяви, че връща голите снимки по страниците си, а половин човечество дружно възкликна „Ура!“. Истината е, че от изданието издържаха, като колежанин в женска съблекалня, твърде кратко и само година след, като обявиха, че голите гърди и дупета са демоде – те се върнаха към корените си. Съобщението беше обявено лично от сина на Хю – 25 годишният Купър Хефнър, който е художествен директор в момента, а ние мислим, че момчето определено има стил и вкус.

 

В съобщението си в Twitter Хефнър-младши призна, че свалянето на „горещите“ снимки било грешка, която от екипа били готови дружно и грижливо да поправят.

През март месец, 2016 година „Playboy“ обяви, че вече ще облича своите зайчета, защото списанието цялостно сменя концепцията си. По горе-долу същото време пък, Pirelli презентираха дългоочаквания си календар за 2016 г., в който също се оказа, че няма да виждаме голи, а умни и успели жени. Годината беше наистина тежка за всички почитатели на женските форми, но ето, че кризата свърши.

 
 

Първият брой на най-известното мъжко издание излиза през 1953 г., като след нечуван успех, то се издава на различни езици в над 20 държави. Създател, разбира се е „чичкото“ с халата или не безизвестният Хю Хефнър, а освен от зайчетата и прословутото имение, Хю натрупа състояние и с брандиране на де що види с легендарното лого на творението си. На кориците на „Playboy“ са се вихрили почти всички известни и не чак толкова дами, като между тях са Мерилин Монро, Марая Кери, Кейт Мос, Дрю Баримор, Памела Андерсън, Дита фон Тийз, Ким Кардашян, Джесика Алба, Наоми Кембъл и много, много други. На родна земя се радваме на „Playboy“ от 2002 година, като в първите пет броя, списанието е под ръководството на легендарния Ивайло „Нойзи“ Цветков, който се завръща и след това за малко, а в момента е в ръцете на Христо Запрянов. От 2004 г. родното издание организира и конкурса „Мис България Плеймейт“, от който произлязоха феномени като Николета Лозанова, две Златки, една Кучкова и още много, но това е една друга дълга тема.

За сега Христо Запрянов и компания не са обявили дали ще последват осъзнаването на американския си брат или ще се придържат към по-стилни и облечени фотоси, както до сега, но пък каквото и да решат – ние вече спим една идея по-добре. Честит празник на влюбените – псевдоморалът и объркването си отиват. Любовта може да започне отново, както си му е реда. С едно издание повече в ръка. Честито!

Виж какво се случва в спалнята на умните момичета…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *