Театър вместо празничен шопинг

Билети за театър почти за без пари

0 коментара Сподели:

Толкова много са прекрасните неща на месец декември, че понякога хвалебствията по негов адрес са излишни. Освен това, че може да оправдаеш неразумните си покупки с  празниците, можеш (и трябва) да дадеш на душата си изкуството, което й дължиш. Театрална постановка в някои случаи е по-добър вариант и от скъпо бижу.

Театър „Българска армия“ има много добри новини за теб, а именно няколко коледни и новогодишни подаръка с антракт, вместо с панделка. На 27, 28, 29 и 30-и декември обезателно се отбий през касата, защото тогава ще можеш да купиш билет за всяко представление през декември, януари и февруари на скромната цена от 7лв!

Избери своята постановка и заведи приятел на театър. В „Българска армия“ има всичко. Романтични комедии, сурови представления, неприлично салстни постановки, Шекспир, Бокачо, Яворов…

Едни от най-емблематичните пиеси, които можеш да гледаш, са „Завещанието на целомъдрения женкар“, „Отело“, „Тайната вечеря на Дякона Левски“, „Декамерон“, „В полите на Витоша“, „Много шум за нищо“, „Стреляйте по артиста“.

Нали разбра? Между Коледа и Нова година. Касата на ТБА. Билети по 7лв!

Повече информация за програмата на театъра тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *