4 техно-глезтоии, които ще направят пътешествията още по-приятни

Задължителните джаджи за всяка кола

  • 18.10.2016
  • от редакторите

Краят на топлите летни дни не означава, че трябва да слагаш край и на пътешествията с приятели и любими хора. Може да превърнеш есенните и зимни уикенди в презареждащи разходки сред природата или сред непозната градска или пасторална среда. А какво по-хубаво от това да дадеш своя принос за веселото и приятно изкарване на цялата група по време на пътуването. Виж някои идеи, с които да се погрижиш за свежото настроение на компанията и да направиш импровизираната екскурзия още по-запомняща се и забавна.

Bluetooth колонка
Пътуваш си в колата към следващата уикенд дестинация с приятели, слушате музика по радиото, пеете си любимите песни, но изведнъж радиото губи обхват. Разбира се, все някои от компанията има музика на телефона си, с която да спасите car party-то, но звукът не е достатъчно силен, за да постигнете същото ниво на забавление. Тук се намесваш ти и спасяваш положението с една портативна колонка, която връща всеобщото оживление в колата. Разбира се, колонката може да намери приложение и при музикалното оформление на вечернoто събиране около масата или за фон на разходка в гората.

Зарядно за телефон за автомобил
Многото разговори, включената навигация или музика обещават по-висок разход на батерията на смартфона или таблета, затова е добре да предвидиш и зарядно, в което могат да се включат поне две портативни устройства. Така, потокът от нужна информация, музика и забавления по време на път никога няма да спира.

Дрон
Груповите снимки от пътешествия с приятели са класика, а селфитата вече не са нищо ново. За повече иновативност и уникални спомени, можеш да изненадаш компанията с малък дрон с камера. Така ще можете да заснемете ефектно и от всички страни уникалните места и атмосферата, която само вие можете да си създадете. Ако пък компанията скучае, може да разчупите обстановката с едно кратко състезание по управление на дрон.    

Универсален USB адаптер
Добре е да разполагаш с допълнителен източник на енергия за всичките умни уреди, които използваш в автомобила за твоето пътешествие. Например, универсалният USB адаптер е алтернативен източник на енергия за всичките смарт джаджи в колата. Той може да бъде до толкова универсален, че да зареждаш дори и батериите на фотоапарата, докато пътувате.

Повече идеи за малки и големи изненади за теб и твоите любими хора можеш да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Обменяй точки за продукти от кафе до LED телевизор.

Използвай малките точки за нещата, които имат голямо значение за теб.

Още три джаджи, които искаме непременно.