Sunrise Music

Любимите летни парчета на диджей Pepo

  • 09.08.2013
  • от Влади Герасимов, Пепо

Pepo е половинката от известния dj дует Pacho & Pepo. Със сигурност си попадал на някое от техните летни партита, които често са с продължителност една цяла обиколка на Слънцето около Земята. Краят на тези маратони винаги завършва с изгрева и happy end с парчета, които стоят в отделна папка и чакат своя час. Обикновено са по-мелодични от всичко, което си чул през нощта, и се запечатват в съзнанието ти като саундтрака на лятото. Затова попитахме Pepo какво има в неговата папка sunrise за това лято.

 

 ANDREA DORIA & DINO LENNY - SEXUAL HEALING (ORIGINAL)

Епичен реуорк на класиката “Sexual Healing” нa Marvin Gayes. Точно толкова позитивно, колкото и самият изгрев. И тъй като вече го пуснах тази година на култовото парти July Morning, съм сигурен, че работи по уникален начин в съчетание с първите слънчеви лъчи.

UMAMI - SUNNY (ORIGINAL)

Всичко ново е добре забравено старо, а за някои наистина е ново. Изглежда тази фраза е доста актуална в музиката в момента. Какво по-добро за изгрева, ако не парче, написано специално за слънцето. Поредната класика в оригинал на Boney M, този път интерпретирана от двама немци Sam & Robertу, по-известни като Unami.

HERCULES & LOVE AFFAIR – BLIND (FRANKIE KNUCKLES REMIX)

Когато говорим за изгрева, не мога да не се сетя за този трак. Поредната класика, подходяща за този уникален момент. Изключително дълбок вокал от Antony Hegarty, който, попаднал в ръцете на един от пионерите на хаус музиката Frankie Knuckles, се превръща в едно доста танцувално парче, от което лъха на любов и щастие. Емоции, които са доста силни при появата на първите слънчеви лъчи.