The Walking Dead се завръщат тази есен

Излезе трейлърът към четвъртия сезон на най-успешния зомби сериал

  • 26.07.2013
  • от Ели Цонова

Всички тръпнем в очакване как ще продължи "The Walking Dead" тази есен, бяха правени много предположения върху какво ще падне фокусът на новия сезон и в каква посока ще се развият героите и действията. Трейлърът, който беше представен на тазгодишната Comic-Con в Сан Диего, разкрива доста от идеите, които ще бъдат доразвити в следващите епизоди. Така например ще има нови попълнения в състава на малката групичка на Рик. Най-вероятно това ще са хора, дошли от градчето на Генерала, но е странно как са били допуснати до затвора, при положение, че в миналия сезон Рик умишлено остави човек на пътя.

сериали, The Walking Dead

В трейлъра има и намеци за това, че групичката ще тръгне да търси нов заслон, защото някой саботира настоящото им обежище. Междувременно Керъл обучава децата да се бият и им помага да свикнат с оръжията. Интересен обрат би бил Саша да умре, а всичко в трейлъра сочи точно към подобно развитие на историята. Преди края на четириминутния клип брат ѝ Тайрис, който изглежда доста сломен, изчезва, обграден от зомбита.

сериали, The Walking Dead

Каквото и да са ни намислили продуцентите за четвъртия сезон, със сигурност ще е много интересно, ако съдим по видяното в трейлъра. За съжаление ще ни се наложи да почакаме още малко до 13 октомври, когато ще стартира новият сезон. Ако искаш да видиш кои други сериали си заслужават чакането, хвърли един поглед на заглавията, които ще се завърнат през есента. Ако пък много държиш да гледаш нещо със зомбита, иди на кино и виж  "Z-та Световна война".