Кино на открито в центъра

Програмата на One More Кино между 15-17 септември

  • 15.09.2013
  • One More Кино
  • вход 6-10 лева

ОПЕРАЦИЯ ШМЕНТИ КАПЕЛИ (15.09.)

One More Кино, лятно кино, НДК

Българският филм от 2011 се превърна в култов пример за положението, в което се намира страната ни. „Операция Шменти капели“ е  създаден под режисурата на Иван Митов, а сюжетът, колкото и да е комплексен, някак с лекота успява да обобщи българската действителност. Интересен факт е, че сценарият е написан от Влади Въргала още през 2000 и въпреки заснемането му 11 години по-късно  не губи актуалност. В ролите ще видиш Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Малин Кръстев и много други, между които и самия сценарист.

 

ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА (16.09.)

One More Кино, лятно кино, НДК

Какво да очакваш, когато четири жени решат, че ще обират банка? Много екшън, смях и забавление в рамките на 90 минути. Койна, Диляна, Ирена и Мира (съвпадението на имената никак не е случайно) се запознават в курс за хора, борещи се с тютюнопушенето. Когато не успяват да откажат цигарите, но продължават да чувстват силната нужда от промяна, се ражда идеята за банков обир. Абсолютно неподготвени, те разчитат на теоритичното знание на един кинорежисьор, когото отвличат, и се впускат в диво приключение, в преследване на мечтите си.

 

ПРАВИЛАТА НА ЕРГЕНСКИЯ ЖИВОТ (17.09.)

One More Кино, лятно кино, НДК

4 приятели, 12 месеца и 15 неща, които искат да променят, за да намерят истинската любов. Филмът на Тонислав Христов ще те срещне с ежедневните проблеми на четирима ергени – единият е разведен, другият се развежда, третият не може да впечатли жените, а четвъртият просто не успява да бъде повече от добър приятел с представителките на нежния пол. Те си дават срок от една година, за да променят коренно живота си и да оставят ергенството в миналото.