Red Bull Thre3Style

Конкурсът за диджеи ще се състои за втори път в България този петък

0 коментара Сподели:

Red Bull Thre3Style e международно състезание, което търси най-техничните и оригинални като звук диджеи, които умеят да развълнуват публиката и да създадат настроение с музикалния си сет. По правило, музикалните стилове трябва да са най-малко три, което показва доколко диджеите са креативни и оригинални и умеят да „вдигнат“ почитателите на клубната парти музика.

За Националния ни финал на 25.04 се класират 6 диджея от различни градове и това са: Мария Панева, Miss Party – Бургас, Николай Атанасов, DJ Scrooge -София, Георги Пенков, DJ George – София,  Марко Божков, DJ Marco Bocka – Пазарджик, Атанас Петков, DJ Nasko – София и Марио Йорданов, DJ Mario от Русе, който е и миналогодишният победител от състезанието!  Журито тази година се разширява с един много специален гост, който ще подари на публиката и DJ сет на живо – известния американски диджей, продуцент (и поет) от Ню Йорк: Рич Медина.

Останалите членове, на които е поверен изборът на най-оригинален и техничен DJ са: Досю Амуджев /Groovy Sessions/, DJ Steven /Metropolis/, Илин Гривишки DJ ILKO /Magnetik Music/.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *