Как да превърнеш обикновената мъжка вечер вкъщи във FIFA парти

Стадионите са затворени, но видеоигрите дават алтернатива

0 коментара Сподели:

Тази година беше тежка за футболните фенове, особено след като важни състезания като Евро 2020 и Копа Америка останаха отменени за догодина. За щастие един от плюсовете на съвремието е, че вече имаме алтернативи – модерните видеоигри са толкова реалистични, че на екран изглеждат по-истински от реален мач. А най-добрата част е, че можеш в действителност да участваш в играта, а не просто да подвикваш отстрани. Винаги е по-добре да си част от едно първенство, пък макар и само с контролер в ръка.

Всичко необходимо за твоето FIFA парти – от контролери до самата игра FIFA 21, можеш да откриеш в Ozone.bg: бързо, лесно, с гарантирано качество и безплатна доставка.

Ето как можеш да си направиш собствено футболно събитие:

Избери отборите

Най-забавният начин да играеш FIFA е с четирима приятели – двама по двама от отбор, по модела на джагите. Освен че качва емоциите на следващо ниво, тази конфигурация вдига самото ниво на футбол, защото всички са много по-погълнати от случващото се на екрана. Ако холът ти го позволява и правиш PCR тестове на входа, можеш да събереш колкото искаш такива отбори и да си направиш възстановка на световно първенство. Емоцията е един път!

Направи декорация

Мачовете винаги вървят с хапване и пийване, виртуалните повече от всякога. Само в случая трябва да предвидиш неизменния фактор цапане, тоест да се наблегне на по-малко мазни и по-лесни за хрупане без гледане в ръцете храни.

Чипсове и начоси са една чудесна посока за партито,

а ако искаш да си особено фенси, можеш да направиш гуакамоле с форма на футболно игрище. Също така сладки тип черно-бяла топка са лесно, ефектно и много инстаграмъбъл допълнение. Ако пък искаш да избухнеш съвсем – измисли име на ивента и напечатай тениски с лого!

FIFA21

Най-новата версия на най-добрата футболна игра на всички времена вече е тук, при това с няколко осезаеми подобрения.

Правилата са актуализирани спрямо най-новите в Международната футболна федерация,

а след като подадеш с даден играч, можеш да преместиш позицията му на терена. Също така чудеса са направени по отношение на Career Mode, а любителите на стрийт сокър версията Volta ще се радват на нови, по-вълнуващи локации. 

Разхождаме те из историята на Зона Б5.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *