3 доходни професии, които можеш да работиш от къщи

Хоум офисът с конкурентно заплащане вече не е мечта, а реалност

0 коментара Сподели:

Модерните хора работят по чехли при страхотни финансови условия. Искаш ли да станеш част от бъдещето? Вече е по-лесно от всякога! Плюс това, за разлика от фрийленс работата, тук имаш пълна здравна застраховка, спортна карта, достъп до семинари и конференции, както и възможност за самоусъвършенстване със сертифицирани онлайн курсове. Всичко това е реалност в софийското седалище на най-голямата канадска компания за онлайн разплащания Nuvei, в която възможностите не са нещо, което човек намира, а нещо, което създава. 

Ето три позиции, на които можеш да започнеш работа още утре:

Account Manager

Задачата на един акаунт мениджър в компания с онлайн B2B услуги е да изгради и поддържа дълготрайни, коректни и основаващи се на доверие отношения с клиента. Есенцията на тази работа е комуникация, а ежедневието минава в елегантни преговори, изпълнение на цели и търсене на решения за нуждите на всеки конкретен проект. Ако звучи като нещо, което би работил от дома си – има свободна позиция в NUVEI.

Developer / QA Specialist

Това са две отделни, но до голяма степен свързани професии. Без значение дали предпочиташ да тестваш или пишеш код – позиции с твоята квалификация има. В момента отделът за изследвания и развитие в софийския офис на NUVEI търси Java Developer, който да отговаря за развитието и имплементацията на големи, комплексни решения и пресъздаването им с модерна микросървисна архитектура; Senior Software Developer с .Net, който да следи за дизайна, интеграцията и поддръжката на софтуерните продукти; а също така Senior QA Automation Specialist, който да се бори за подобряване на качеството, надеждността и крайното усещане в потребителя.

 Една от тези позиции може да е твоята работа мечта!

Data Analyst

Бизнес анализът изучава икономическите явления и процеси, като се нарежда сред най-важните позиции в компаниите на бъдещето. Въпросният анализатор ще се занимава с ъпдейт на вътрешния тракинг, създаване на доклади и изготвяне на проучвания спрямо конкретни параметри и проекти. Данните са данни, но когато говорим за голям обем от транзакции, каквито се обработват при онлайн разплащанията, анализа става наистина предизвикателен и интересен. Ако работа с данни ти звучи като нещо вълнуващо – подробности за позицията в NUVEI можеш да откриеш тук.

Ето нашите идеи за силен край на 2020

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *