Най-големите изцепки на плеймейтки

Темата с джукестите силиконки е вечна – това са най-новите им включвания

0 коментара Сподели:

Определението „плеймейтка“ никога не е било гаранция за стил и класа, но някои горди носителки на тази титла буквално рият дъното. Техните истории ни забавляват по онзи гилти плежър начин, по който гледаме фейл компилации.

Ето най-любимите ни скандални истории от света на печално известните:

Жанета Осипова се снима гола пред „Александър Невски“

Мис Плеймейт Жанета Осипова намери за нужно посред бял ден да се пред снима в нещо, което прилича на порно версия на „Булката беглец“. Оказа се, че става дума за клип на незнаен фолк творец. Майки орлици побързаха да я топнат на общината и да искат глоба за разголване на публично място. Самата Жанета не се притесни особено, даже си направи пиар.

Виж повече: 10-те БГ звезди с най-срамните видеа и снимки

Скандалът Джулиана Гани vs. Меги Каканашева

Във VIP Brother сме виждали всичко, но когато Джулиана Гани се развика към Мегз с думите „Ти си ненормална кукувица! Психарка! Мухла! Не мога да те дишам!“, дори най-обръгналите фенове на шоуто затаиха дъх. За съжаление до бой не се стигна, но сагата между двете продължи с безброй публични заяжданки и мини разправии. Защо просто не решат спора с борба в кал и да се приключва… Нали така правят плеймейтките?

Моника Валериева срещу света

Моника Валериева влезе в публичното пространство в ролята на любовница на Валери Божинов, докато той изневерява на Николета или Алисия (те самите не са сигурни вече). След серия смели социални ходове и доста пластични операции тя стана любимка на светските хроники. Преди да я оберат и да почне да мрази света на общо основание.

Йоана Зисаки стана уебкам модел  

По принцип няма нищо лошо в това да се събличаш пред камера, просто трябва да живееш с мисълта, че един ден всички ще разберат и не е лошо да имаш по-добра защита от това да отричаш. „Не правя секс за пари пред камера! Снимам се по монокини и не смятам, че това е лошо“, твърди Йоанка и гордо допълва, че има 900 кубика импланти, като майка ѝ е присъствала на операцията. Нямаме повече въпроси.

Постовете на Вероника Никифорова

Интересен феномен при плеймейтките е, че те винаги се обиждат една друга на курващина.

Това е все едно жабите в един гьол да си се присмиват.

Вероника Никифорова вдигна летвата (или съвсем я свали, в зависимост от погледа към ситуацията), като удари един безумен рант по адрес на Черната Златка наричайки я думата с „к“ и изтъквайки семейни драми, десет аборта и липса на мъжко… хм внимание. Интересен детайл: за нетренирано око двете изглеждат като братовчедки.

Благовеста Бонбонова и националите

Всяка жена има една голяма любов в живота си. Тази на Благовеста Бонбонова са футболистите. Тя се прочу с коментара за националния отбор: „Нека повикат някой нов. Тези всичките съм ги минала!“, допълнено с: „По-различна съм и от Златките, и от Николета. Те имат прекалено евтино излъчване и поведение. Не искам да обиждам никого, Николета е красиво момиче, но с някои си постъпки падна на много ниско ниво“. Класа.

Глория Аенска под душа

Глория Аенска може и да не спечели битката за „Мис Силикон на десетилетието“, но се класира високо в борбата за внимание с откровени порно кадри, включващи случайна мацка, душ кабина, дилдо и много пара. Последното в значението на „запотени стъкла“, а не на „кеш“. Въпреки че за да видите кадрите, се иска такса в сайт за възрастни. Хъм.

Виж повече: 5 актуални начини да носиш дългата си коса

Нора Недкова наби Валентин Кулагин

Няма по-голяма радост за един сеирджия от това един скандал с тривиални заплахи да ескалира до физическа саморазправа. За нещастие сблъсъкът на варненската танцьорка и гримьора на звездите не е излъчен, но аудио с патаклама като в хонконгски екшън изтече в мрежата. Според разкази на очевидци причината за махленската разпра била обвинения в секс за пари. Дано някой ден да изтече и видеото.

Мъдростите на Нора Недкова

Нора Недкова заслужава специално включване не само с делата, но и с думите си – статусите ѝ могат да бъдат издадени в книга. Ето например какво пусна за рождения си ден: „Навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време. Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна… и поне инциденти с това нямам. Ето един значим успех! Но нали не е важно колко пъти си се осирал, важното е всеки път след това да успееш да се избършеш!“. Не само красива, но и мъдра.

Анджелина Атанасова – порнозвезда

Когато уж ти хакнат профила в Инстаграм и оттам избичи порно клип, малко преди да пуснеш парче – това не е лош късмет, а лош пиар. В опитите си с хард еротика да рекламира творчеството си (песни с иронични имена като „Златна мина“ и „И със сто да бъда“) Анджелина Атанасова всъщност си стана порнозвезда. Покрай нея се прочу и екранната ѝ половинка, който се оказа модел-слаш-футболист. Актьорски талант обаче в тези видеа почти отсъства, така че на хоризонта не се задава „Оскар“ – по-скоро „Златен чеп“ или както там се казват AVN наградите.

Ето и 10 влогъри, които са смешно-скандални

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *