DJ TEKNIQ FOR GOGUIDE.BG

Близо едночасовият микс на DJ Tekniq е свързващият елемент между Zed Bias, Disclosure, Paul Woolford, Huxley, NYTA, Mak & Pasteman, ASAP Rocky, Desto

  • 06.12.2013
  • от редакторите

Запознахме те с Марин Лалов преди няколко седмици, предствахме го като един от онези вдъхновяващи хора, които „дишат“ музика – 3D артист по професия и диджей за удоволствие. Неговото алтер его е DJ Tekniq. Спечели ни бързо и за дълго с поредица силни партита, в някои от по-ъндърграунд парти локациите.

Ето защо поканихме DJ Tekniq да спретне петъчен сет за Go Guide. Когато го попитахме какво го водеше при подбора на парчетата той ни отговори така:“Когато миксирам, винаги подбирам музиката, така че да има нови и стари неща. Сцената се развива много бързо и постоянно излизат нови подстилове - гледам да обърна внимание на всичко. За мен е важно да има градация и да се усеща настроение.“


Общият елемент в микса, който той ни забърка е bass music, а стилово минава през UK house, любимите Disclosure, малко рап и garage звучене като цяло.


И понеже всяка музика има своя правилен контекст помолихме Марин да ни сподели къде и кога според него този микс е най на място. „Бих го слушал в колата на път. Иначе на парти - това определно са неща, които бих пуснал и съм пускал на събития“.

Замесените артисти, които той определя като чекпойнтовете в микса са Zed Bias, Disclosure, Paul Woolford, Huxley, NYTA, Mak & Pasteman, ASAP Rocky, Desto.

ЧУЙ МИКСА НА DJ TEKNIQ ТУК

 

Тази вечер DJ Tekniq е един от артистите, които ще обитават изоставената банка, която се намира зад Датския колеж на бул. Цар Борис III 126. ВьБАНКь е второ издание на особено идейно парти, което се случва за втори път на това необичайно място. Две зали между, които да циркулираш и забъркани все хора, на които имаме доверие - V_Bank, betahaus (които празнуват 1,5 рожден ден), u_lica, UnderGara и момчетата с добро възпитание от boyscout.