Сребърният Александър Сано, който играе пак и пак, и пак

Знаеш за кого става въпрос, защото и за теб е толкова любим персонаж, колкото за нас

0 коментара Сподели:

Лятото на 2005 ще бъде запомнено не само с продавачите на царевица в Синеморец, гларусите във Варна и двореца в Балчик, но и с изгряването на три музикални звезди.

Философи, провокатори или просто манга хип-хоп новатори, Братя Мангасариян искат нещо да ни кажат и го правя по свой уникален начин.

А ние искаме да ти представим Среброто – един от тримата братя. Не знаем дали е откраднал златната ябълка, но едно е сигурно – той впечатлява с безупречен стил, нечуешките рапърски умения и вкус към лъскавите нови коли. 

Напоследък често обикаля филиалите на Kaufland и търси късмета си. Винаги има талон за игра в джоба си и загадъчна усмивка на лицето. 

Здравейте, г-н Сребро, как сте?
Здравей, чувствам се прекрасно, денят е чудесен, слънчев и това ме кара да се усмихвам и мисля за хубави неща.

Работите ли с братята ти по нещо ново?
На този етап не. С братята не спираме да работим, но по други проекти.

Чуваме, че се задава твой солов проект?
Че се задава нещо – да, така е, но не е музикален проект – нищо соул, солово, авторско, нито бай-май, нито манга хип-хоп. Няма общо с музикалните изяви – искам да опитам нещо ново. Как да го изкажа – работа, с която помагам не само на роднини и приятели, а на всеки човечец, който иска да стигне някъде.

Нима сте открили формулата за сбъдване на желания?
Да, може и така да се каже.

За какво става въпрос?
Започвам нов бизнес – консултант по мечти на четири колела. Работата ми е да откривам колата, която може да сбъдне всичките ти желания. Да ти отива на стила, на начина на живота, да е колата, която ще те закара където искаш.

Имаш ли любима кола?
Мечтая си за нещо немско, качествено, без конкуренция – направо легендарна класа. Умна и икономична – още малко и кафенце ще ти направи. Страшна оферта… а най-готиното е, че сега може и да си я спечеля от играта на Kaufland.

Какво е общото между Kaufland и интереса ти към колите?
Сега има нова игра, в която може да участваш колкото си искаш – пускат се талони във филиалите на Kaufland в цяла България. Пък наградата си е яка – един от маратонците на немското автомобилно инженерство – BMW 520.

Кола, достойна за твоя стил?
Така като ме гледаш – страшно печен тип. Млад, силен, красив, здрав, богат, много талантлив. Дано и късметлия – стискай палци да спечеля новата кола. Ако искаш, и ти се пробвай тук .

Виж кое е най-новото от INTERGLOW.

Гласувай за наградите на goguide.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *