Българските топ инфлуенсъри за 2018

Знаем, че и ти ги следваш

0 коментара Сподели:

Какво значи да си инсфлуенсър? Тази прекрасна чуждица, която се експлоатира все повече във и извън виртуалното пространство и сякаш истинското ѝ значение избледнява. Да боравиш със социалните мрежи, да жонглираш между блогове, влогове, постове в инстаграм и фейсбук е нелека задача, но вие много добре знаете това.

Да бъдеш пример за подражание, да допринасяш с креативност, свежи идеи и готини истории, да градиш доверие и да ангажираш аудиторията е сред топ приоритетите на инфлуенсърите – така де, вдъхновителите. 

Затова и ние от Go Guide споделяме с теб нашите Go “агенти”, които редовно следим с интерес в инстаграм и които определено имаше какво да ни покажат през 2018 година.

 

Тя е човекът, който може да ви открехне за тънкостите на мобилната фотография. Разказва истории в снимки, а сред кадрите ѝсе прокрадват бурни морски вълни и обезлюдени плажове, високи заснежени върхове редом до градски моменти и портрети. Че и прави фотоуикенди за “мобилни разказвачи”!

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Lomovera. Mobile only (@lomovera) on

 

Алис 

Ако следите профила на блондинката Алис, то със сигурност вече сте наясно с най-интересните нюйоркски точки и яките места за кафе и брънч там. Когато не е развежда мопса си по Бруклинския мост, можете да я срещнете по любимите ни места по “Оборище”… или пък на червения килим на фестивала в Кан.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Aliska\Blogger (@mademoiselleaia) on

 

Ради 

Мултитаскингът ѝе в кръвта – докато е заета майка 24/7, успява да пътешества на красиви места, да бърка красиви чийзкейкове и да дегустира ароматни кафета и менюта из любимите ни софийски места. И същевременно да ни вдъхновява към по-екологичен и консуматорски разумен начин на живот и да започваме от малките неща като торбите за пазар и чашите за кафе (най-често ще я видим в Drekka и Gelato & Latte). А щом тя може, защо и ние да не можем?

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Radostina Ganeva (@darostinta) on

 

Димитър 

Мъжът в разбърканата ни класация е от малкото, които ни карат да паузираме скролирането и да затаим дъх пред кадър. Мастърът на дроновете “окичи” няколко корици на списания и когато не проектира сгради, обикаля света от птичи поглед. Кадрите му от София са ни любими!

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dimitar Karanikolov (@karanikolov) on

 

Биби 

Освен че е доверен Go Guide приятел, Биби разчупва инстаграм стереотипите със снимки с концепция, аутфити за фестивали, български арстисти и ни служи за детектор за всички тайни и не толкова тайни места из нашата столица, но и английската такава. Макар и прелитаща между София и Лондон, Биби успява да е част и едни от най-любимите ни събития – за усъвършенстване на тайнството, наречено “правене на коктейли” – Disaster to master.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by BILYANA SLAVEYKOVA (@bibons) on

 

Корни 

Личи ли си, че имаме слабост към инстаграм момичета със свежи идеи, но и естетически издържан фийд? Умело, но непринудено Корнелия пренася френския дух и шик и по софийските улици.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Cornelia Julieva (@cornelia.julieva) on

 

Андреа 

Може отскоро да краси националния ефир рано сутрин, но Андреа е гайдски “гол агент”. Мега сладката влогърка е наясно с всички клюки и новости около малкия и големия екран, но с добрите новини “за добър понеделник”, в това число и събитията, които си заслужава да се посетят, видят, прочетат.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Andrea Banda Banda (@andrea_bandabanda) on

 

Зори 

Тя е дизайнер, фешън блогър, пътешественик – и съответно може да се вдъхновиш по всички тези теми в инстаграм профила ѝ. Горди сме, че българска кръв тече по вените на цветното момиче от Сан Франциско, Калифорния!

 

 
 
 

 
 
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *