Българските топ инфлуенсъри за 2018

Знаем, че и ти ги следваш

  • 28.12.2018
  • от Рада Бонева

Какво значи да си инсфлуенсър? Тази прекрасна чуждица, която се експлоатира все повече във и извън виртуалното пространство и сякаш истинското ѝ значение избледнява. Да боравиш със социалните мрежи, да жонглираш между блогове, влогове, постове в инстаграм и фейсбук е нелека задача, но вие много добре знаете това.

Да бъдеш пример за подражание, да допринасяш с креативност, свежи идеи и готини истории, да градиш доверие и да ангажираш аудиторията е сред топ приоритетите на инфлуенсърите - така де, вдъхновителите. 

Затова и ние от Go Guide споделяме с теб нашите Go “агенти”, които редовно следим с интерес в инстаграм и които определено имаше какво да ни покажат през 2018 година.

 

Тя е човекът, който може да ви открехне за тънкостите на мобилната фотография. Разказва истории в снимки, а сред кадрите ѝсе прокрадват бурни морски вълни и обезлюдени плажове, високи заснежени върхове редом до градски моменти и портрети. Че и прави фотоуикенди за “мобилни разказвачи”!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lomovera. Mobile only (@lomovera) on

 

Алис 

Ако следите профила на блондинката Алис, то със сигурност вече сте наясно с най-интересните нюйоркски точки и яките места за кафе и брънч там. Когато не е развежда мопса си по Бруклинския мост, можете да я срещнете по любимите ни места по “Оборище”... или пък на червения килим на фестивала в Кан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aliska\Blogger (@mademoiselleaia) on

 

Ради 

Мултитаскингът ѝе в кръвта - докато е заета майка 24/7, успява да пътешества на красиви места, да бърка красиви чийзкейкове и да дегустира ароматни кафета и менюта из любимите ни софийски места. И същевременно да ни вдъхновява към по-екологичен и консуматорски разумен начин на живот и да започваме от малките неща като торбите за пазар и чашите за кафе (най-често ще я видим в Drekka и Gelato & Latte). А щом тя може, защо и ние да не можем?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radostina Ganeva (@darostinta) on

 

Димитър 

Мъжът в разбърканата ни класация е от малкото, които ни карат да паузираме скролирането и да затаим дъх пред кадър. Мастърът на дроновете “окичи” няколко корици на списания и когато не проектира сгради, обикаля света от птичи поглед. Кадрите му от София са ни любими!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitar Karanikolov (@karanikolov) on

 

Биби 

Освен че е доверен Go Guide приятел, Биби разчупва инстаграм стереотипите със снимки с концепция, аутфити за фестивали, български арстисти и ни служи за детектор за всички тайни и не толкова тайни места из нашата столица, но и английската такава. Макар и прелитаща между София и Лондон, Биби успява да е част и едни от най-любимите ни събития - за усъвършенстване на тайнството, наречено “правене на коктейли” - Disaster to master.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILYANA SLAVEYKOVA (@bibons) on

 

Корни 

Личи ли си, че имаме слабост към инстаграм момичета със свежи идеи, но и естетически издържан фийд? Умело, но непринудено Корнелия пренася френския дух и шик и по софийските улици.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cornelia Julieva (@cornelia.julieva) on

 

Андреа 

Може отскоро да краси националния ефир рано сутрин, но Андреа е гайдски “гол агент”. Мега сладката влогърка е наясно с всички клюки и новости около малкия и големия екран, но с добрите новини “за добър понеделник”, в това число и събитията, които си заслужава да се посетят, видят, прочетат.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Banda Banda (@andrea_bandabanda) on

 

Зори 

Тя е дизайнер, фешън блогър, пътешественик - и съответно може да се вдъхновиш по всички тези теми в инстаграм профила ѝ. Горди сме, че българска кръв тече по вените на цветното момиче от Сан Франциско, Калифорния!