7 човека за 7 любими неща през 2017-а: Рут Колева

Говорим си със седем от любимите ни градски агенти, за да обобщим последните им 365 дни в музика, филми, книги и разни други

0 коментара Сподели:

Михаил Воваков

Има неща, които в края на годината някак придават блясък и завършеност на всичко, което ни се е случило. Това са онези есенции от злободневния ни живот, които обаче са толкова докосващи, че си ги мислиш, спомняш, препоръчваш и помниш поне още 12 месеца, ако не и до края на живота си. Таа… в този ред на мисли решихме да обобщим последните 365 дни на 7 човека с любимите им 7 най-обикновени неща. Все неща, които имат лексиконна популярност, но са някак винаги интересни за питане, а и за знаене…

Рут има пиперлив език и класа. Харесваме я точно заради това.

2017-а ще я запомним със супер личния й албум Confidence. Truth и с това, че успя да направи на родна земя продукт, заслужаващ световна сцена и слава.

Ние слушаме него, а ето какво слуша тя…

Песен

Бих заложила на My Hood на RAY BLK не за друго, а защото я слушах цяло лято и накрая се преместих обратно в родния си квартал, нещо като “внимавай какво слушаш – да не ти се случи“. Иначе песента ми на 2017 е лично моя и се казва A New Home – от албума Confidence. Truth, с нея закрих и концерта си в Зала България.

Филм / Сериал

От филмите моето нещо е Okja. Сериал, трудно ще излъча само един, но последния силен е DARK на Нетфликс.

Книга

Тази година не успях да прочета достатъчно и се чувствам ощетена от това, но Into the water на Паола Хокинс от 2017-а ми допадна.

Човек

Борислав Банев, който ме учи на спокойствие.

Събитие

Концерта на Nick Cave & The Bad Seeds в Белград. В личен план – моя концерт в Зала България (който ми взе силите и здравето).

Място

Ходих 4 пъти до Индипасха в Странджа – магическо място.

Придобивка

Имам нов албум – това за мен е по-ценно от всичко останало.

7 човека за 7 любими неща през 2017-а: Илия Григоров

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *