Полет по никое време

Кратък наръчник как максимално бързо да се извисиш в работно време

0 коментара Сподели:

Валко Славов

Трудно е да излезеш от зоната си на комфорт през делничните дни, да се завъртиш напред-назад, ама не на стола си, да полетиш нанякъде, ама не в мечтите си. Трудно е, но не е невъзможно, особено когато си имаш добри приятели, които обичат да те изненадват по никое време.

Такива от известно време са Jet-Ops, с чиято помощ още миналата година взривихме Instagram акаунтите си, а през тази направо превъртяхме брояча на гледанията ни в Instagram Stories. Та

точно те се появиха по никое време в края на лятото, за да ни предложат едно кръгче над Рилските езера в обедната почивка.

На мен лично ми се стори леко налудничава идеята за подобен трип посред делничен работен ден, предвид разстоянието им и паметта на крачетата, която ми подсказваше колко дълго ходихме дотам предния път, но пък реших да се съглася и да видя къде ще ме отвее вятърът. Буквално.

И така за има-няма два часа с колегите приключенци Влади и Валко взехме разстоянието от бюрата до езерата и обратно, това с цялата суматоха около тръгването и пристигането, с инструктажа, снимките и едното малко уиски за отскок. Супер готино като емоция и страшно зареждащо като изживяване.

Най-вероятно не сме първите развълнувани от възможността да стигнеш за толкова кратко време до толкова красиво място, да хвърлиш поглед от горе на магични местенца и да се докоснеш до непокътнатото очарование на българската природа, защото за изминалата година услугите на Jet-Ops бележат значителен ръст.

Те успяват да разраснат дейността си и вече предлагат панорамни обиколки над още редица други местни забележителности. Въздушните приключения варират от 25 минути до почти цял ден, като

най-краткият тур е поглед от високо над околностите на София и забележителности като язовир Искър и Панчарево, а полудневният включва полет над най-красивите български езера и планини.

Освен всичко казано Jet-Ops дават възможност и за чартърни полети до големи градове в България и на Балканите. В случай че те интересува, можеш да хванеш въздушния път и да кацнеш директно в Бургас, Букурещ или Солун. Последната дестинация ни е любима, знаеш, така че следващия път ще чакаме изненадващата разходка да приключи там.

Ще се реем из небето като безмоторни самолети!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *