Най-скъпата жена

Жизел Бюндхен! Момиче за милиони

  • 03.09.2016
  • от Плами Максимова

Тя е един от последните "оцелели" супермодели в пълния смисъл на тази дума. В ерата на бързооборотните Instagram момичета, клана Кардашиян и превръщането на модата в бизнес, далеч от изначалните ѝ корени на това тя да бъде израз на собствено Аз, Жизел Бюндхен продължава да бъде на върха. Бразилската красавица с немски произход задържа челното място в представите за това какво значи яркосветеща звезда в света на модата.

Защото, да ни прощават Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и компания, но такива жени като нея сякаш вече няма. Или и да има, не ползват достатъчно умело социалните мрежи и все още никой не знае за тях.

А Жизел...

тя е толкова добра, че дори вече "пенсионирана" от модния подиум, продължава с газелска походка да подминава всички по пътя си.

Тя е майка, бизнес лейди, вярна съпруга, истинска свръхжена. Тя е от онези, които не се страхуват да следват собствения си път, каквото и да им струва това. Тя е украсявала всички възможни корици, участвала е във всички възможни рекламни кампании и въпреки че не притежава онзи подчертано хамелеонски външен вид, е именно от онeзи модели, които умеят невъобразимо да се променят от кадър до кадър и от сесия до сесия. Тя изглежда като амазонка с божествени форми и е почитана като национален герой в родината си. Тя умело държи юздите на живота и всичките му предизвикателства. Тя просто е Жизел!