КАКВО НЕ ИСКАТ ЖЕНИТЕ

Бате, по-добре недей...

0 коментара Сподели:

Ако разкритите уловки в „Какво искат жените“ не разсейва мъглата защо мишето само ви се цупи, то ето ви и няколко блиц спасителни подсказки относно това какво не искат жените:

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ВИЖДАТ КАК В ЗАДРЪСТВАНЕТО ТЪРСИТЕ СЪКРОВИЩА В НОСА СИ,

как след това въргаляте имането си между палеца, показалеца и средния си пръст и когато въпросното е придобило идеална сферична форма – как целите с него съседните коли. Моля ви, бъдете изобретателни и въведете в ежедневието си двупластови, трипластови или принтирани със зайчета приспособления.

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА

И това не е заради някаква лукава стиснатост или за да могат да си купят малко пухкаво кученце. Не, жените отдавна имат достъп до добре платена работа или пък имат добре платени бащи, но… не искаме да плащаме сметката, защото това е една от социалните порядки, която ви прави, вас, именно такива – остава ви да се чувствате мъже, защото да бъдеш „мъж“ е модел на поведение, а не генетична даденост.

Понякога ни е адски трудно да сме „жени“, когато се налага да контактуваме с „мъже“.

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЧУВАТ ГЛУПАВИТЕ ОБРЪЩЕНИЯ,

чрез които общувате с батето (в най-добрия случай), тъпака, педераса или (личния ми фаворит) с хуйо… Може за вас тези „титли“ да играят ролята на icebreakers, но ако толкова държите на тях, запазете ги за компанията единствено и само на гореспоменатите.

Няма нищо по-грозно от грозно изразяващ се човек.

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА МЪЛЧАТ

Не ви се вярва? Регулярно мишето ви мълчи? Вие имате проблем!

Жените мълчат единствено, когато не могат да ви гледат.

Ако се случи някога да се наслаждавате на блажена тишина направете ретроспекция до момента, в който тишината е взела превес. Спомнете си какво сте казали, направили или… помислили тогава. Ако не успеете да се справите със задачата, отидете на врачка, лейте си куршум, но най-важното е да се извините универсално за „всичко, което сте направили преди“.

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА БЪДЕТЕ АГРЕСИВНИ

Оставете типът „мачо“ да вирее в Динколандия. Тази държава никой еврофонд не може да я оправи, а момичетата с истински цици отдавна са емигрирали от нея (ако въобще някога са имали жителство там). Обаче ако сте твърдо решени да го играете телохранители, то поне подражавайте на Швейцарската гвардия.

Всяка жена търси сигурност и силата на мъжа е най-характерният й показател, но здравият разум и самоконтролът са за предпочитане, дори да нямате необходимата физика за квартално сбиване.

Бъдете сигурни също така, че селянията е най-мощният мега-анти-афродизиак и никоя испанска муха не би могла да заличи последствията от нея.

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ „ДА СИ ГО МЕРИТЕ“

с този, с онзи или с тях самите. Сравняването с другите обичайно е признак на нарцисизъм и/или ниско самочувствие. Сравняването с мишето е проява на суицидни наклонности.

Горното не само ще ви изрита от пътя към трета база, но ритникът вероятно ще е центриран под кръста.

ЖЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ ВОДИТЕ В ДУБАЙ

Е, не ги водете и в Мичурин, особено ако сте в началото на връзката ви. Жената е гъвкава и гальовна като котка и ще се чувства добре навсякъде с вас, стига да изкарате минимум 95 от 100 възможни точки на финалния тест над настоящия труд.

Ако жена някога ви мрънка да ходите в Дубай, то вие сте попаднали на екземпляра „малко коте“ и нищо от прочетеното дотук няма смисъл.

В случай че не сте минали успешно теста и нищо от предложеното горе не ви се струва постижимо, а само ви обърква още повече, то тогава… убийте огнедишащ дракон. Ако и това не впечатли и не накара вашият обект на внимание да попадне в обятията ви, то вие сте случили на рядък вид жена-нечовек и току що разделихте с живота неин родственик.

Ето какво НЕ искат мъжете.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *